Categories: Туризм

З басейном, сауною і спа: де недорого відпочити в Буковелі літом

Розповідаємо, які готелі на території Буковелю пропонують бюджетні послуги та чим розважають відвідувачів

Деякі туристи їдуть на гірськолижний курорт, щоб відчути єднання з природою і розважитися. А комусь достатньо відпочинку, який пропонують готельні комплекси. Їх на території Буковелю і в навколишніх населених пунктах вдосталь, причому на різний гаманець. Навіть бюджетні готелі надають послуги, які до душі багатьом гостям.

Розповідаємо, де українці можуть недорого відпочити в Буковелі влітку.

Villa Victoria


Пресслужба готелю запевнила, що для відвідувачів створили особливу атмосферу затишного відпочинку. Зупинившись в Villa Victoria, гості можуть поплавати у відкритому басейні чи попаритися в сауні на дровах. А після цього втамувати голод у місцевому ресторані, який пропонує смачні карпатські/гуцульські страви.

Також у готелі передбачено прокат велосипедів і гірськолижного спорядження для активного відпочинку. А дітей на час розваг можна залишити на спеціально обладнаному майданчику. Вартість звичайного двомісного номера становить 1 200 грн за ніч (сніданок включено у ціну).

Фото: Буковель

Milli & Jon


Готель розташований на відстані 800 метрів від Буковелю та гірськолижних підйомників, тож перебуває майже в серці Карпат. Це чудове місце для відпочинку в будь-яку пору року та погоду, воно підходить як сімейній поїздці, так і подорожі з друзями чи коханою людиною. Milli & Jon пропонує туристам:

  • ресторан і піцерію;
  • критий басейн;
  • відкритий басейн;
  • баню на дровах із контрастним басейном;
  • прокат гірськолижного спорядження;
  • прокат велосипедів;
  • дитячий майданчик.

Важко бажати чогось іще для вдалого відпочинку в Буковелі. Ціни на кімнати починаються від 1 150 грн за ніч, а відвідування спа-центру включено у вартість.

Фото: Буковель

Nikoletta


Це вілла, розташована в екологічно чистому районі села Поляниця, що за 850 метрів від гірськолижного курорту. До послуг гостей – сауна, ресторан зі смачними домашніми стравами румунської та української кухонь, прокат лижного спорядження, оренда велосипедів, дитячий майданчик, устаткування для ігор на вулиці, відкритий басейн з підігрівом і багато іншого.

У просторих номерах із класичним декором є плоский телевізор і чимало супутникових каналів, тож фізичний відпочинок також гарантовано. Як видно, відвідувачі мають чим зайнятися, гостюючи на віллі. Враховуючи сезонні знижки, найдешевший двомісний номер можна зняти за 850 грн.

Фото: Booking

Bukville Hotel & SPA


Готель надає туристам чимало можливостей для відпочинку. Наприклад, українці можуть відвідати бар і ресторан, смакуючи вишуканими стравами і освіжаючими напоями. Щоранку гостям пропонують на сніданок традиційні варіанти місцевої кухні, а також страви англійського та ірландського походження.

Оздоровчі послуги включають:

  • дитячий басейн;
  • спа-лаунж;
  • парову лазня;
  • хамам;
  • гідромасажну ванну (джакузі);
  • оздоровчий спа-центр;
  • сауну.

Також є змога відпочити на шезлонгах біля критого басейну з підігрівом, зайняти себе настільними іграми чи пазлами, відправитися на велосипедну екскурсію, влаштувати барбекю на терасі тощо. Всі ці послуги доступні після бронювання готельного номеру, найдешевший з яких обійдеться у 1 300 грн за ніч.

Фото: Booking

Ольга Степанова

Recent Posts

У РФ ініціювали кримінальну справу проти Моргенштерна

Прокуратура Москви направила матеріали до Слідчого комітету РФ для порушення справи стосовно Алішера Моргенштерна, якого…

21 хв. ago

Чергова теорія змови: Кейт Міддлтон звинуватили в симуляції раку

Після нещодавнього повернення у світ принцеси Уельської на Trooping the Colour у соціальних мережах поширилася нова "теорія…

35 хв. ago

Прогноз магнітних штормів на три дні: чого очікувати від сонячної активності 24–26 червня

Ми підготували для вас прогноз магнітних бурь на наступні три дні, що базується на даних, які надає Центр…

40 хв. ago

Чи можуть забрати мандат у Тищенка: у “Слузі народу” зробили заяву

Після того, як охорона Миколи Тищенка напала на колишнього добровольця та бійця спеціального підрозділу Kraken Дмитра…

56 хв. ago

Українцям загрожує штраф до 59 тис. грн: які дані потрібно оновити, щоб уникнути покарання

Керівники підприємств повинні щорічно оновлювати дані про свої транспортні засоби у територіальних центрах комплектування, інакше їм загрожують штрафи від…

1 годину ago

“Вже не по кишені”: Дональд Трамп поскаржився, що не може собі дозволити улюблений сніданок

Колишній президент США та кандидат на майбутніх виборах глави держави Дональд Трамп поскаржився на занадто високі ціни…

1 годину ago