Categories: Туризм

У жовтні +30: названо острів із найкращими пляжами

У жовтні до Європи приходить холодна і мокра осінь і ми всі починаємо сумувати за літом. Повернути теплий сезон допоможе відпустка, особливо якщо правильно вибрати пункт призначення.

Як пише видання Express, один із турагентів вирішив проаналізувати, де можна знайти найкращі пляжі серед країн, де у жовтні та листопаді тримається літня погода. І переможець вийшов дещо несподіваним – це не те місце, яке першим спадає на думку, коли ви думаєте про пляжний відпочинок.

Перше місце у рейтингу із 42 локацій посів Мадагаскар, отримавши середній рейтинг пляжів 8 із 10. При цьому 50% із 22 проаналізованих пляжів заслужили оцінку п’ять зірок або вище за зручність. Яскраві сині води океану тут поєднуються з чудовим білим піском.Найвищу оцінку отримали пляжі Мар Есмеральда та пляж Сакалава. Обидва фінішували з рейтингом 8,4.

Розташований в Індійському океані біля східного узбережжя Мозамбіку в Африці, Мадагаскар має 4800 км берегової лінії. Тут можна зустріти затишні бухти та золоті піски. А довкола основного острова розсипані десятки маленьких клаптиків суші, які пропонують усамітнення. Знайти на Мадагаскарі можна все – від від розкішного курортного відпочинку до романтичних та тихих локацій

Ви можете вирушити на схід острова, щоби відвідати там Нусі Мангабе, розташований у захищених водах затоки Антонгіл, та колишній піратський острів Нусі Бораха. Але вам не обов’язково їхати на ці дрібніші, відокремлені острови, щоб знайти рай. Прекрасні пляжі трапляються на всьому узбережжі головного острова. Експерти найбільше рекомендують ті, які знаходяться на віддалені від південно-західних прибережних міст Туліара, Іфаті та Анакао.

Зазвичай біля пляжу ви можете знайти ресторани, де подають приголомшливі морепродукти. А з розваг на воді пропонуються плавання з маскою і трубкою на коралових рифах і океанські круїзи в пошуках акул, китів, черепах та інших дивовижних істот. На суші ж ви можете зустріти лемурів – Мадагаскар є природним ареалом їхнього проживання.

Друге місце після Мадагаскару в дослідженні посіла ще одна східноафриканська країна, Танзанія, де знаходиться Занзібар. Він також відомий своїми білими піщаними берегами та кришталево чистою водою. На третьому місці опинився Маврикій, субтропічна острівна держава в Індійському океані. У Європі Італія була названа країною з найкращими пляжами, на другому місці опинилась Франція, а на третьому – Мальта.

Коломієць Надія

Recent Posts

Мобілізація вчителів: хто втрачає право на відстрочку

Виявляється, що далеко не кожен чоловік-педагог має право на відстрочку від мобілізації. Заступник міністра освіти…

7 хв. ago

Кадиров шантажує Путіна та оголосив кровну помсту його “гаманцю” – це може перерости в новий бунт в Росії

Глава Чечні Рамзан Кадиров оголосив кровну помсту сенатору від Дагестану Сулейману Керімову, а також депутатам…

19 хв. ago

Ураганом у Флориді до будинку принесло живого крокодила: відео

Після повені, викликаної у Флориді ураганом Мілтон, американець повернувся додому і з подивом виявив у…

28 хв. ago

РФ перекинула на Курський напрямок близько 50 тисяч своїх військових, — Сирський

Командування РФ перекинуло в Курську область близько 50 тисяч своїх військових. Про це в документальному…

38 хв. ago

З українців за закриття деяких рахунків вимагають значну частку коштів: в НБУ попередили

Деякі українці стикаються з вимогою сплатити банку значну частку коштів при примусовому закритті рахунків - це пов'язано…

47 хв. ago

Що готує мобілізація тим, хто не оновив дані: у ТЦК вирішили не “церемонитися”

Для інтерв'ю виданню «Главред» заступник начальника сектору мобілізації та оборони Сумського обласного ТЦК та СП полковник Сергій…

55 хв. ago