Categories: Туризм

Огляд найдешевших країн для туристів: куди податися з малим бюджетом

В умовах зростаючих витрат на подорожі, багато хто вважає вартість авіаперельотів головною перепоною на шляху до відкриття світу. Однак, за останніми даними страхового сервісу HelloSafe, існує чимало країн, де можна чудово відпочити, не виходячи за межі скромного бюджету. Дослідження виявило як найдешевші, так і найдорожчі країни для туристів, з Лаосом на чолі списку як найбільш доступний напрямок.

Лаос виявився найпривабливішим вибором для бюджетних туристів, з витратами всього 10 фунтів стерлінгів на день на проживання, харчування, та транспорт. Ця країна пропонує не тільки економічні переваги, а й захоплюючу культуру та приголомшливі природні краєвиди.

Казахстан зайняв друге місце з середньоденними витратами у 15 фунтів, за ним йде Руанда, де витрати на добу становлять 16 фунтів. Обидві країни пропонують туристам чудові можливості для дослідження без значних фінансових витрат. 

Список найекономічніших напрямків також включає Гану, Монголію, Вірменію, Буркіна-Фасо, Грузію, Малі, Бірму, Гаїті, Малаві, Індію, Непал та Сербію з витратами від 16 до 28 фунтів стерлінгів на день. Такий широкий вибір дозволяє туристам вибрати напрямок відповідно до своїх інтересів і бюджету. 

Плануючи бюджетні подорожі, важливо звертати увагу не тільки на вартість проживання, але й на місцеві ціни на харчування та транспорт. Вибір менш туристичних напрямків може значно знизити витрати і збагатити досвід подорожей.           

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Мобілізація чоловіків до 25 років: у Раді заявили про важливу угоду з військовими

Уряд України визначився, як проходитиме мобілізація молоді. Про це розповів народний депутат України Михайло Цимбалюк . З його…

1 хв. ago

Пейджерна операція «Моссада»: Washington Post дізналася, як Ізраїль проник у «Хезболлу»

Ідея пейджерної операції у Лівані виникла у 2022 році і почала втілюватись у життя більш…

8 хв. ago

Сьогодні Україну розігріє до +28°: де буде літо (карта)

Наприкінці тижня, 6 жовтня, погода в Україні залишиться без суттєвих змін. Місцями на заході, півночі,…

13 хв. ago

Трамп вирішив повторити мітинг на місці першого замаху на нього в Пенсільванії

Кандидат у президенти США Дональд Трамп планує провести повторний мітинг у місті Батлер, штат Пенсільванія, де в липні на…

17 хв. ago

Протести в Ізраїлі: громадяни вимагають термінових дій для звільнення заручників із Гази

Напередодні річниці атак «Хамасу» тисячі ізраїльтян вийшли на вулиці кількох міст країни з вимогою негайних…

21 хв. ago

Найбільший банк Кіпру закрив тисячі рахунків росіян

Найбільший банк Кіпру, Bank of Cyprus, з 2022 року закрив близько 20 тис. рахунків, які…

24 хв. ago