Categories: Туризм

“Не бачив нічого смішнішого”: у Північній Кореї зняли рекламу для туристів за участі росіян

Корейська туристична компанія Korea International Travel Company випустила малобюджетну рекламу, щоб привернути увагу іноземних відпочивальників. Зокрема, глядачам у кадрі показують групу росіян, які плавають, катаються на водних мотоциклах та грають у пляжний волейбол. Одна парочка навіть дала коротке інтерв’ю російською мовою, повідомляє New York Post.

Рекламне відео, у якому росіян запрошують відвідати Північну Корею, починається з того, що білявка відсуває штори у своєму готельному номері й демонструє просторий та сонячний пляж Маджон (провінція Південний Хамген). Після легкої зарядки жінка приєднується до земляків, які тим часом розважаються на узбережжі.

“У них дуже красиве море, чистий пляж, багато розваг — можна пограти у волейбол та поїздити на водному мотоциклі”, — каже молода парочка, прогулюючись на пустому пляжі.

Росіяни рекламують відпочинок у Північній КореїФото: Reddit KJU_3002

Відразу після того, як ролик опублікували на одному з форумів на Reddit, він завірусився, зібравши тисячі реакцій та коментарів.

Багато хто з учасників обговорення здивувався, що північнокорейське туристичне агентство рекламує жінок у бікіні, оскільки це заборонено в країні. Інші дописувачі звернули увагу на порожнечу кожного кадру — на задньому плані не видно ані душі.

  • Один користувач саркастично написав у коментарях: “Так багато щасливих місцевих жителів навколо”;
  • Інший додав: “Північнокорейський пляж має такий самий вигляд, як і північнокорейська дорога, тобто абсолютно без людей”;
  • “Якщо я поїду туди, то зникну з ймовірністю в 1000%”, — пожартував ще один юзер;
  • “Не бачиш нічого смішнішого”.
Краєвид у Північній КореїФото: Reddit KJU_3002

До речі, обидві країни, Росія та Північна Корея, протягом останніх кількох років активно працюють над зміцненням своїх відносин. На початку цього року під час візиту Путіна до Пхеньяну він підписав з місцевим вождем угоду про взаємодопомогу. Тепер, якщо одна з країн зазнає нападу, інша зобов’язана прийти їй на допомогу.

Оскільки Росія продовжує вести війну проти України, їхніх громадян не раді бачити у Європі, тож відпочинок у Північній Кореї пропонується як альтернатива.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

100 гривень – це вже занадто: депутатка пояснила, чому людям не підвищать зарплати

Наразі в Україні підвищити мінімальну зарплату складно через економічні виклики. Навіть незначне збільшення потребує великих…

1 хв. ago

Як пройти ВЛК та отримати законне звільнення від служби: записки очевидця

Громадський діяч Владислав Бовсуновський ділиться особистим досвідом — як проходити ВЛК та отримати звільнення з…

3 хв. ago

Можливостей менше, вимог більше: Польща змінює правила для українців

У Польщі планують запровадити обмеження на кількість іноземних студентів у вищих навчальних закладах. Деякі університети…

5 хв. ago

Скільки коштують 100-доларові купюри зразка 2006 року: відповідь НБУ

Всі банкноти іноземної валюти, справжність яких підтверджена з використанням лічильників та детекторів, повинні прийматися банківськими установами до…

31 хв. ago

Трамп радився з Путіним, чи відправляти зброю Україні: деталі

Під час президентства Дональда Трампа у 2017 році він радився з російським диктатором Володимиром Путіним,…

36 хв. ago

Блогер Карма заявив про погрози зброєю з боку співробітника ТЦК (відео)

Блогер Ніколас Карма (справжнє ім'я Микола Бучак) заявив про збройний напад під час зйомок у…

38 хв. ago