Categories: Туризм

З видом на море: туристам пропонують відпочити на іспанському курорті за 25 доларів

Містечко Віго стало популярним туристичним місцем серед іноземців, зокрема завдяки мальовничим пляжам з видом на гори, а також смачними морепродуктами.

Іспанський кемпінг Kampaoh Ría de Vigo, розташований на північно-західному узбережжі країни, може похизуватися розкішним пляжем Тіран та неймовірними гірськими краєвидами. Вартість проживання тут для однієї особи становить всього 25 доларів за ніч (близько 1 тис. грн). Про це пише видання The Sun.

У кожному наметі є пункти зарядки, мініхолодильники та москітні сітки. На відміну від інших кемпінгів, рушники та столові прилади постояльці можуть залишити вдома.

На сайті курорту вказано, що вартість проживання починається від 50 доларів за ніч (2 тис. грн) в наметі для двох, тобто 25 доларів за одну особу. Для тих, хто бронює житло до кінця місяця, є пропозиція зі знижкою 15%. Крім того, у вересні до Віго можна дістатись лоукостером всього за 20 доларів (825 грн). Кемпінг знаходиться менш ніж за 30 хвилин їзди від аеропорту.

Вартість проживання тут для однієї особи становить 25 доларів за нічФото: Kampaoh Ría de Vigo

Це містечко стало туристичним магнітом серед іноземців, зокрема завдяки мальовничим пляжам з видом на гори, а також смачними морепродуктами, що вважаються одними з найкращих в Іспанії.

48-річний Берні Мітчелл, який кілька років тому переїхав у Віго з Великої Британії, розповідає, що місто миле, але не туристичне. “Тут можна спробувати надзвичайно смачну їжу за менші гроші, ніж у Лондоні”, — зазначив він.

Це містечко стало туристичним магнітом серед іноземцівФото: Kampaoh Ría de Vigo

Інший емігрант, 52-річний Олівер, захоплено відгукується про “кухню світового класу”, а також про “кілометри незайманих пляжів і чисту воду”.

За словами місцевих гідів, найкраще бронювати намети з видом на море, наприклад, номер “Бука”, що розрахований на двох осіб. Хоча є й більш бюджетні намети та бунгало, деякі з них вміщують до шести осіб.

На курорті чистий та мальовничий пляжФото: Kampaoh Ría de Vigo
Ольга Степанова

Recent Posts

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

36 секунд ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

3 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

4 хв. ago

Казкове альпійське місто назвали найбільш трендовим зимовим напрямком Європи цього року

Австрійське місто Зальцбург, розташоване в оточенні Альпійських гір, визнали найбільш трендовим напрямком для відвідування в зимовий…

6 хв. ago

Українці на межі: розкрито страшну статистику психічних розладів серед громадян

З початку повномасштабної війни психологічний стан українців досяг критичної точки. За словами Сергія Калінчука, керівника…

8 хв. ago

Учені створять найпотужніший генератор енергії на Землі: як і де він запрацює

У 2024 році почнуть роботу всі чотири реактори ядерного генератора "Барака" в Дубаї. Очікується, що…

12 хв. ago