Новини технологій

Модуль аналітики УУБ допомагає зорієнтуватися на ринку деревини

Біржа намагається створити максимально зручні умови для їх учасників й допомогти їм зорієнтуватися на ринку.

Українська універсальна біржа продовжує проведення прозорих, конкурентних та доступних торгів за напрямком «Необроблена деревина та пиломатеріали». Також біржа намагається створити максимально зручні умови для їх учасників й допомогти їм зорієнтуватися на ринку.

Для цього на УУБ запроваджено модуль аналітики, який в реальному часі показує вартість деревини, обсяги продажів, географію торгів, які породи сировини мають найбільший попит, кількість учасників торгів та іншу корисну інформацію.

Крім цього УУБ запровадила публікацію інформації щодо виконання сторонами договорів купівлі-продажу необробленої деревини.

Функціонал містить інтерактивну карту з позначеними областями у яких відбувались торги деревиною й інформацією про обсяги реалізованого ресурсу у м3 та виконання укладених договорів у відсотковому відношенні.

Також на платформі представлена інформація про частки виконання та невиконання договорів у відсотках та м3 в розрізі груп продавців. Крім цього можна отримати інформацію про виконання договорів з купівлі-продажу деревини у розрізі офісів ДП «Ліси України». Вона містить дані про загальний обсяг реалізованої деревини тим чи іншим офісом та фактичне відвантаження у відсотках та м3.

«Ми, як провідна біржа, яка проводить торги деревиною, маємо не лише проводити аукціони з продажу даного ресурсу, а й повинні допомогти їх учасникам зорієнтуватися на ринку деревини. Для цього й запроваджено модуль аналітики. Завдяки інформації, що надає функціонал, можна проаналізувати ситуацію на ринку, простежити його кон’юнктуру та тенденції, оцінити свій бізнес-потенціал та здійснити вигідну торговельну операцію. Скористатися модулем можуть не лише учасники торгів, а й всі охочі», – зазначив директор ТОВ «УУБ» Сергій Гладкий.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago