Назвали прості методи заощадження заряду смартфона

Щоб ваш смартфон не розряджався занадто швидко, варто звертати увагу не лише на використання додатків, а й на їхню діяльність у фоновому режимі.

Наш експерт рекомендує стежити за тим, які додатки споживають енергію навіть тоді, коли ви не користуєтеся телефоном. Зокрема, карти з геолокацією, соціальні мережі та відеоплеєри є основними “споживачами” заряду, навіть коли вони працюють у фоновому режимі, пише itechua.com.

Експерт також наголошує, що максимальна яскравість екрана сильно витрачає заряд і може призводити до перегріву. Краще регулювати яскравість залежно від освітлення: збільшувати її на сонці та зменшувати у темряві. Висока температура навколишнього середовища та виконання ресурсомістких завдань також сприяють швидкому розряду батареї. Використання неоригінальних зарядок може призвести до перегріву через неправильне регулювання напруги.

Для збереження заряду вимикайте непотрібні пуш-повідомлення та вмикайте режим енергозбереження. Корисно обмежувати фонові дані, вимикати динамічні шпалери та регулярно оновлювати програмне забезпечення телефону. Слідкуйте за станом акумулятора, не допускайте заряду опускатися нижче 20% та уникайте зарядки на ніч. Ці прості заходи допоможуть продовжити життя вашої батареї.

Лисенко Катерина

Recent Posts

У Києві погіршився стан повітря: у чому причина

У Києві вранці 20 вересня фіксують тимчасове погіршення стану повітря. Ймовірною причиною називають пожежі в…

23 хв. ago

Politico: Грузія може втратити безвізовий режим із ЄС

Європейський Союз готовий призупинити дію безвізового режиму для громадян Грузії через відступ від демократії та…

34 хв. ago

Дешевше не їздити: як зміниться вартість автогазу до кінця року

Власникам автомобілів з ГБО слід готуватися до суттєвого зростання цін на скраплений газ до кінця…

47 хв. ago

Мобілізація в Україні: скільки діє “броня” від призову

В Україні військовозобов'язані можуть отримати відстрочку від мобілізації на строк до 90 днів, як повідомляє…

59 хв. ago

У YouTube з’явилася кнопка “Хайп”

Головний відеохостинг планети YouTube почав розгортати нову функцію для користувачів. Ця опція пропонує глядачеві зайняти…

1 годину ago