Як упорядкувати фотографії на iPhone: функції про які не знає більшість

Очищення бібліотеки фотографій не лише зменшує хаос в телефоні, але полегшує доступ до важливих спогадів, які ви хочете зберегти. Є кілька дієвих способів, як навести лад у фотогалереї на iPhone, про це пише Real Simple.

Одним з найкращих варіантів буде видалення дублікатів фото. Ми більше не обмежені кількома кадрами і можемо фіксувати моменти стільки разів, скільки забажаємо. Але це також призводить до надлишку схожих знімків, які швидко заповнюють вашу бібліотеку.

На щастя, є додатки, які значно полегшують процес видалення дублікатів фотографій. Ці програми аналізують ваші знімки, знаходять схожі групи зображень і дозволяють вам легко видалити зайве, зберігаючи лише потрібні кадри. Одними з найкращих додатків для видалення дублікатів у App Store є Gemini Photos і Smart Cleaner.

Ще одним способом вирішити проблему буде видалення скріншотів з галереї. Скріншоти зазвичай мають короткий термін використання — ми надсилаємо їх і швидко забуваємо. Немає сенсу зберігати їх на телефоні. Почистити непотрібні знімки на iPhone можна через спеціальну папку “Знімки екрана”, яка автоматично збирає всі скріншоти.

Ще одним варіантом, як упорядкувати фото є використання функції пошуку. Після видалення зайвих фотографій ви можете сфокусуватися на організації важливих знімків у альбоми. Інструмент пошуку в програмі iPhone Photos дозволяє шукати зображення за датою, місцем і вмістом, що значно полегшує сортування фотографій.

Лисенко Катерина

Recent Posts

WSJ: Путін перебуває під тиском

За кілька місяців до «інавгурації» президента Володимира Путіна у травні 2024 року представники Міноборони РФ…

32 хв. ago

Експертка спрогнозувала, яким буде курс долара до кінця року

Фінансова експертка Олена Сосєдка розповіла, що фінансова підтримка Міжнародного валютного фонду допоможе стабілізувати ситуацію на…

47 хв. ago

В Ірпені з п’ятого поверху гуртожитку вистрибнув голий чоловік. ВІДЕО

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. За даними очевидців, після падіння «трюкач» вижив, але зламав кінцівки.…

1 годину ago

Стало відомо, яким буде щомісячний платіж за економічне бронювання від мобілізації

Щомісячний платіж за економічне бронювання від служби в українській армії складатиме для чоловіків 20-30 тисяч гривень. Про…

1 годину ago

Повістки в Україні вручатимуть по-новому: що хочуть змінити

В Україні продовжується процес вручення повісток військовозобов'язаним чоловікам через повномасштабну війну. Наразі цей документ можуть виписати у…

1 годину ago

Хризантеми восени: як правильно висаджувати квіти

Хризантеми вважаються окрасою будь-якої ділянки. Коли вже все відцвіло, вони можуть бути яскравим промінцем на…

2 години ago