Плюс одна фобія: у Туреччині дівчина втратила слух через підрив навушника Samsung

У Туреччині стався моторошний випадок – дівчина втратила слух через вибух навушника. Гаджет від Samsung рвонув під час прослуховування музики. Компанія на цей інцидент жодним чином не відреагувала, окрім того, що запропонувала новий навушник постраждалій.

Про це сказано у скарзі, яка з’явилася на форумі компанії Samsung. 24-річний мешканець Туреччини розповів, що його дівчина позичила послухати безпровідні навушники Samsung Galaxy Buds FE. Проте під час прослуховування музики аксесуар несподівано вибухнув.

Хлопець зазначив, що на момент використання навушник мав заряд приблизно у 36%. Заряджали його до цього з коробки, а під час використання до зарядки пристрій не підключали. Медики, за його словами, після огляду постраждалої повідомили, що чути на це вухо вона більше ніколи не зможе.

Реакція Samsung викликала реальне обурення: в сервісному центрі компанії заявили, що вони “шоковані”, але все, що запропонували – це… замінити навушник. Щобільше, експерти з центру заявили, що гаджет нібито “не вибухнув, а деформувався”. Компанія взагалі відповіла на звернення дуже по-хамськи.

“Якщо ви не бажаєте подавати заявку на своє законне право, ми не зацікавлені”, – заявили там.

З цього моменту минуло вже кілька місяців, але попри скарги компанія Samsung нічого не зробила, щоб допомогти постраждалій. Саме тому на форумі й з’явився цей пост.

А що тим часом робить компанія?

Компанії Samsung, схоже, не до скарг клієнтів, які постраждали через вибух гаджета. Компанія готується до запуску смартфона Galaxy S24 FE. Він отримає 6.7- дюймовий дисплей, до 12 ГБ оперативної пам’яті та основну камеру на 50 МП. Смартфон працюватиме на Android 14, а його вартість сягатиме $600-700 (десь 29 тис. грн).

Також Samsung вирішила додавати функції штучного інтелекту не лише у флагманські моделі смартфонів, але й у бюджетні. Вони з’являться на дешевших пристроях серії Galaxy A. Зокрема, йдеться про Galaxy A35 і Galaxy A55. Відомо, що найдоступніший телефон з підтримкою Galaxy AI – це Galaxy S23 FE. Його можливості майже не поступаються флагманам, а втратив він лише розумне уповільнення відео.

Романчук Микола

Recent Posts

Люди залишають домівки: у Європі борються з навалою агресивних “супермурах”

Комахи пошкоджують інфраструктуру і вторгаються в будинки людей, змушуючи їх навіть переїжджати. Вони також спричинили…

1 хв. ago

У ТЦК заявили, що всі відстрочки від мобілізації закінчаться 9 листопада

Відстрочки від мобілізації в Україні надаються максимум на 90 днів. Проте нині усі такі документи діють…

26 хв. ago

Комбат Мадяр: Протягом року можуть виникнути обставини, які призупинять війну

На фронті протягом року можуть виникнути обставини, які призупинять війну Росії проти України. Утім, такий…

33 хв. ago

У конверті, адресованому прем’єру Словаччини Фіцо, виявлено несподівану знахідку

Прем'єр-міністру Словаччини Роберту Фіцо, який лише нещодавно пережив замах, сьогодні було доставлено конверт із кулею всередині.…

36 хв. ago

Якими будуть США за президентства Дональда Трампа: аналіз BBC

Кандидат у президенти США Дональд Трамп на черговому передвиборчому мітингу розповів про свої плани в економіці, пообіцявши…

2 години ago

Водій під час аварії “катапультувався” з даху авто і дивом не отримав жодних травм – фото

Водій дивом залишився неушкодженим після того, як "катапультувався" з даху автомобіля SUNROOF. Як пише Need To Know,…

2 години ago