Не “вбити” батарею: назвали головні правила зарядки смартфона

Заряджання телефону є важливою частиною догляду за ним, і правильний підхід може продовжити тривалість роботи батареї, пише Експерт.

Ось декілька порад, як правильно заряджати телефон, щоб не знищити батарею:

  1. Використовуйте офіційні зарядні пристрої: Використовуйте лише оригінальні зарядні пристрої та кабелі, які постачаються разом з вашим телефоном або від офіційних виробників. Інші зарядні пристрої можуть мати недоліки, які можуть пошкодити батарею.
  2. Не допускайте перегрівання: Уникайте заряджання телефону в умовах, де він може перегріватися, наприклад, на сонці або поблизу джерела тепла. Перегрівання може пошкодити батарею та скоротити її тривалість служби.
  3. Не допускайте повне розрядження: Не допускайте, щоб батарея телефону повністю розряджалася перед заряджанням. Це може призвести до перенавантаження батареї та скорочення її тривалості служби.
  4. Не залишайте телефон на зарядці після завершення заряджання: Після того, як телефон повністю заряджений, від’єднайте його від зарядного пристрою. Залишання телефону на зарядці може негативно вплинути на батарею та зменшити її тривалість служби.
  5. М’якість віддавання заряду: Заряджайте телефон м’яко, уникайте стрімкого заряджання на максимальну потужність. Швидке заряджання може підвищити температуру батареї та призвести до її перегріву.

Дотримуючись цих порад, ви зможете зберегти батарею вашого телефону у хорошому стані та продовжити її тривалість служби.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Начальник ТЦК назвав “бусифікацію” міфом: українці в коментарях шоковані

У соціальних мережах активно обговорюють відео де чоловіки примусово доставляються ТЦК. Ці ролики вже створили…

3 хв. ago

Усіх водіїв попередили: Рада готує новий “зимовий” штраф – за що хочуть карати

В Україні водіям готують новий сезонний штраф щодо обов'язкового використання зимових шин. Про це йдеться у законопроекті, пише портал…

14 хв. ago

Українцям розповіли, в якій валюті краще тримати гроші: чи варто вкладати кошти в долари

Вкладення коштів у різні активи може допомогти захистити заощадження і навіть заробити на них. Наприклад,…

23 хв. ago

Гонконгом шириться нова смертельна хвороба: померли вже четверо людей

У Гонконзі (адміністративний район КНР) поширюється смертоносна бактеріальна інфекція. Відомо вже про чотири летальні випадки. Як…

35 хв. ago

Затримання “Тринадцятого”: у телеграм-каналі воєнного злочинця справжня істерика

У телеграм-каналі Єгора Гузенка справжня істерика. Так, небайдужі закликають правоохоронців припинити знущання з затриманого. Про…

44 хв. ago

Не до кінця втрачені: вчені виявили незвичайну рису характеру психопатів

Нещодавні дослідження показали, що, хоча психопати часто сприймаються як позбавлені емпатії, вони здатні розуміти емоції…

54 хв. ago