Штучний інтелект “оживив” персонажів відомих книжок: який вигляд вони б мали в реальному житті

Завдяки ШІ тепер можна краще уявити, який вигляд мали б в реальному житті персонажі наших улюблених книг.

Пеппі Довгіпанчохи

Відома персонажка з дитячих книг Астрід Ліндгрен, яка відрізняється рудим волоссям, заплетеним у коси, що стирчать в різні боки, ластовинням, і різними за кольором панчохами. ШІ саме так і зобразив Пеппі — з її фірмовими косами та зубастою посмішкою. Можливо саме такою вона була, піднімаючи коня чи беручи участь у черговій дикій пригоді.

Пеппі Довгапанчоха (портрет ШІ) / Фото: Фото з відкритих джерел

Елізабет Беннет та містер Дарсі

В книзі “Гордість та упередження” Елізабет Беннет описана як незалежна та кмітлива дівчина з гарними очима та живим, розумнив виразом обличчя. Містер Дарсі високий та красивий, з задумлевим, дещо відстороненим поглядом. 

Елізабет Беннет та містер Дарсі (портрет ШІ) / Фото: Фото з відкритих джерел

Гекльберрі Фінн

Вільний духом хлопчик з класичного роману Марка Твена. Його автор описує з неслухняним волоссям, в пошарпаному одязі та з диким та безтурботним настроєм. Він став втіленням непокірної, авантюрної американської молоді.

Гекльберрі Фінн (портрет ШІ) / Фото: Фото з відкритих джерел

Аттікус Фінч

Аттікус Фінч, моральний хребет “Вбити пересмішника”, описується як висока, тиха імпозантна постать із глибоким почуттям справедливості та чесності. Він є ідеальним батьком із його спокійною поведінкою та непохитними принципами.

Аттікус Фінч (портрет ШІ) / Фото: Фото з відкритих джерел

Джей Ґетсбі та Дейзі Б’юкенен

Джей Ґетсбі, загадковий мільйонер із “Великого Ґетсбі”, описується як такий, що має чарівну посмішку та таємничий вигляд, завжди бездоганно одягнений у костюм. Дейзі Б’юкенен, його невловиме кохання, зображена делікатною та артистичною.

Джей Ґетсбі та Дейзі Б’юкенен (портрет ШІ) / Фото: Фото з відкритих джерел

Ромео і Джульєтта

Ромео і Джульєтта, трагічні закохані з п’єси Шекспіра, описані як молоді, пристрасні та імпульсивні. Ромео часто зображується як квінтесенція романтичного героя, а Джульєтта — невинна, але рішуча закохана жінка.

Ромео і Джульєтта (портрет ШІ) / Фото: Фото з відкритих джерел

Скарлетт О’Хара

Скарлетт О’Хара, свавільна героїня “Віднесених вітром”, описується як вражаюча красуня із зеленими очима та тонкою талією, яка поєднується з запальним, рішучим характером.

Скарлетт О’Хара (портрет ШІ) / Фото: Фото з відкритих джерел

Пітер Пен

Пітер Пен, хлопчик, який ніколи не дорослішає, описаний як пустотлива, безтурботна дитина з духом вічної молодості. Його часто зображують у зеленому одязі, з грайливою посмішкою та відчуттям безмежних пригод.

Пітер Пен (портрет ШІ) / Фото: Фото з відкритих джерел

Робін Гуд

Робін Гуд, легендарний розбійник із Шервудського лісу, часто описується як вправний лучник із сильним почуттям справедливості та відданістю бідним. Його зазвичай зображують у зеленому вбранні, з луком і стрілами в руці, готового захищати пригноблених.

Робін Гуд (портрет ШІ) / Фото: Фото з відкритих джерел
Коломієць Надія

Recent Posts

У британських поїздах заборонили додатки для знайомств

Один із найбільших залізничних операторів Великої Британії Northern вирішив обмежити можливість своїм пасажирам користуватися в…

5 хв. ago

8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків: її знайшли за 30 км від дому (відео)

У Бетфорді в штаті Огайо в США 8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків і поїхала за…

7 хв. ago

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

31 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

39 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

46 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

52 хв. ago