Apple випустить нові iPad через місяць

За повідомленнями мережевих джерел, компанія Apple випустить нові моделі планшетів iPad Pro та iPad Air на початку наступного місяця.

Такої думки дотримується журналіст видання Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman), про що він розповів у нещодавній публікації, пише portaltele.com.ua.

«Для тих, хто шукає більш конкретні терміни, мені повідомили, що запуск, ймовірно, відбудеться 6 травня <…> Інші дані також вказують на це: роздрібні магазини Apple готуються до отримання маркетингових матеріалів щодо нових продуктів пізніше цього тижня. Зазвичай це ознака того, що незабаром вийде новий продукт», — йдеться у повідомленні Гурмана.

Очікується, що Apple анонсує одразу кілька нових пристроїв. Насамперед йдеться про дві моделі iPad Pro з процесорами M3, дисплеями OLED, більш тонкими рамками та корпусом, а також іншими змінами в дизайні та, можливо, з підтримкою бездротової зарядки MagSafe. Також очікується поява двох нових моделей iPad Air з процесором M2 та фронтальною камерою, яка орієнтована на використання в альбомній орієнтації. Зазначається, що однією з новинок має стати перший в історії iPad Air із діагоналлю 12,9 дюйма.

На додаток до цього Apple може випустити оновлену клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro, виконану в корпусі з алюмінію, з більш потужним трекпадом та іншими конструктивними особливостями. Також не виключається поява нового стілус Apple Pencil, сумісного з VisionOS — операційною системою, що використовується в гарнітурах змішаної реальності Vision Pro.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Не найкращий вибір: які італійські авто не варто купувати у 2024 році

Італія була серед піонерів автомобілебудування. Автомобілі італійського виробництва не втрачають популярності завдяки потужним характеристикам та елегантному…

1 хв. ago

“Це їхня перша хвиля”: Зеленський налякав українців заявою про новий наступ росіян

Президент України Володимир Зеленський висловив думку, що наступ росії в Харківській області може бути лише першим етапом…

7 хв. ago

Питання виживання: заводи в Україні змушені наймати жінок через брак чоловіків, – FT

Жінки в Україні все частіше займають місця, які до повномасштабного вторгнення Росії займали чоловіки. Тепер вони затребувані…

12 хв. ago

Носіть шорти правильно: як їх стилізувати, щоб не виглядати старомодно влітку

Літо — чудовий період для носіння та стилізації шортів. Однак не всі речі виглядають стильно…

33 хв. ago

Дощі та грози тривають: де сьогодні в Україні буде мокро

У неділю, 19 травня, в Україні стане ще тепліше, але дощі та грози триватимуть. У…

35 хв. ago

Штраф за переказ грошей з картки на картку: кому і за що можуть заблокувати рахунок

Переказ грошей з картки на картку - вельми поширена в Україні форма розрахунку, оплати або…

36 хв. ago