Ціна помилки: жінка заплатила, щоб проскочити чергу для купівлі Iphone за $100 тисяч

Жінка, яка заплатила чоловікові 800 доларів, щоб проскочити через чергу і купити iPhone вартістю 100 000 доларів, зробила величезну і дорогу помилку. Про цю історію згадує Lad Bible.

У 2007 році, коли вийшов перший iPhone, люди дуже хотіли роздобути його у свої руки. Багато з них навіть не підозрювали, наскільки успішним може стати новий бренд. Можливо тому одна жінка і хотіла отримати вигоду із запуску нової серії телефонів. Вона розробила план з купівлі всіх iPhone, які тільки могла дістати. Але все пішло не за планом.

Одного разу наприкінці червня 2007 року вийшов перший iPhone, і біля магазину в Далласі, штат Техас (США), з’явилася жінка зі 100 000 доларів і твердим наміром забрати якомога більше телефонів. Вона навіть заплатила хлопцеві, який стояв у черзі, 800 доларів, щоб зайняти його місце і не стояти годинами біля магазину, а першою потрапити всередину.

Ілюстративне фото Фото: Getty

Жінка заявила, що її наміри полягали в тому, щоб перепродати телефони на eBay. Вона хотіла стати людиною, яка приходить першою і скуповує все, що люди хочуть придбати.

Коли оригінальні iPhone вперше з’явилися в продажу, вони коштували близько 499 доларів за штуку. Американка була впевнена, що зможе заробити вдвічі більше на кожному з них. Однак її план зіткнувся з перешкодою, коли двері магазину відчинилися і співробітники оголосили, що продаж обмежується одним телефоном на одного покупця. Цей захід було запроваджено, щоб запобігти масовій скупці й дати можливість якомога більшій кількості людей у черзі придбати телефон.

Ольга Степанова

Recent Posts

Є чітка формула, як загнати Путіна в глухий кут,- експерт

Публіцист Віталій Портніков відповів на питання, як усунення Путіна могло б змінити перебіг війни. На питання про…

13 хв. ago

Київ піднявся на перше місце в світі за забрудненістю повітря: не виходьте на вулицю

Через пожежі в екосистемі на Київщині українська столиця посіла перше місце в світі за рівнем…

29 хв. ago

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

38 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

51 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

1 годину ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

1 годину ago