Ціна помилки: жінка заплатила, щоб проскочити чергу для купівлі Iphone за $100 тисяч

Жінка, яка заплатила чоловікові 800 доларів, щоб проскочити через чергу і купити iPhone вартістю 100 000 доларів, зробила величезну і дорогу помилку. Про цю історію згадує Lad Bible.

У 2007 році, коли вийшов перший iPhone, люди дуже хотіли роздобути його у свої руки. Багато з них навіть не підозрювали, наскільки успішним може стати новий бренд. Можливо тому одна жінка і хотіла отримати вигоду із запуску нової серії телефонів. Вона розробила план з купівлі всіх iPhone, які тільки могла дістати. Але все пішло не за планом.

Одного разу наприкінці червня 2007 року вийшов перший iPhone, і біля магазину в Далласі, штат Техас (США), з’явилася жінка зі 100 000 доларів і твердим наміром забрати якомога більше телефонів. Вона навіть заплатила хлопцеві, який стояв у черзі, 800 доларів, щоб зайняти його місце і не стояти годинами біля магазину, а першою потрапити всередину.

Ілюстративне фото Фото: Getty

Жінка заявила, що її наміри полягали в тому, щоб перепродати телефони на eBay. Вона хотіла стати людиною, яка приходить першою і скуповує все, що люди хочуть придбати.

Коли оригінальні iPhone вперше з’явилися в продажу, вони коштували близько 499 доларів за штуку. Американка була впевнена, що зможе заробити вдвічі більше на кожному з них. Однак її план зіткнувся з перешкодою, коли двері магазину відчинилися і співробітники оголосили, що продаж обмежується одним телефоном на одного покупця. Цей захід було запроваджено, щоб запобігти масовій скупці й дати можливість якомога більшій кількості людей у черзі придбати телефон.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago