Названо додатки, які найбільше розряджають батарею смартфона

Згідно з останніми дослідженнями, проведеними експертами у галузі технологій, визначено додатки, які найбільше споживають заряд батареї смартфонів.

Ці додатки, хоч і дуже популярні серед користувачів, можуть значно скоротити тривалість роботи пристрою без підзарядки, пише Експерт.

Серед найбільш енергоємних додатків виявилися такі:

  1. Соціальні мережі: Додатки для соціальних мереж, такі як Facebook, Instagram, Twitter тощо, активно використовуються користувачами протягом усього дня. Постійна синхронізація з серверами та поток оновлень можуть значно впливати на витрату енергії.
  2. Месенджери: Додатки для обміну повідомленнями, такі як WhatsApp, Messenger, Telegram тощо, також мають великий вплив на розрядження батареї. Постійне підтримання зв’язку із серверами для отримання та надсилання повідомлень може споживати значну кількість енергії.
  3. Відео-стрімінгові сервіси: Додатки для перегляду відео, такі як YouTube, Netflix, TikTok та інші, є серйозними споживачами енергії через потужне опрацювання графіки та звуку в реальному часі.
  4. Ігри: Ігрові додатки, особливо графічно інтенсивні, можуть значно розряджати батарею смартфона через високе навантаження на процесор та графічний прискорювач.
  5. GPS-навігатори: Додатки для навігації, такі як Google Maps, Waze, Apple Maps тощо, використовують GPS-сигнал і постійно увімкнені мережеві підключення для оновлення карт та вказівок, що також може впливати на витрату заряду батареї.

З огляду на ці факти, користувачам рекомендується обмежити час використання цих додатків або використовувати їх, коли пристрій підключений до джерела живлення, щоб продовжити тривалість роботи смартфона без підзарядки.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Будівництво міста на Марсі: Маск розкрив головну перепону

Людство зможе почати підкорювати інші планети лише після того, як удосконалить ракетні та космічні технології приблизно в…

4 години ago

Щоб домогтися свого, вони підуть на все: найхитріші знаки зодіаку

Так, іноді хитрість допомагає досягти своєї мети та уникнути купи неприємностей. Однак ці знаки зодіаку…

4 години ago

15-річна американка прочитала книгу Достоєвського і застрелила свою матір

"Ти колись бачила труп?" – такими моторошними словами 14-річна Карлі Грегг зустріла свою подругу після того,…

4 години ago

Модні шапки на осінь, зиму: що буде в тренді 2024-2025

З кожним днем стає все холодніше, зима вже близько, пора вибирати модну шапку. Дизайнери, як…

5 години ago

Повістки в Україні отримують ті, хто мають відстрочку і заброньовані: що робити

Повістки в Україні надсилають зокрема військовозобов’язаним, які мають відстрочку і заброньовані. Адвокат Володимир Кишеня у своєму TikTok розповів,…

5 години ago

В Іспанії на пляж викинуло 10-метрового кальмара-монстра – фото

В Іспанії на пляж викинуло 10-метрового кальмара. Про це пише Need To Know. Моторошну істоту помітили в…

5 години ago