Покупка першої крипти в 2024. Покрокова інструкція разом з Trustee Plus

Сьогодні спостерігається винятковий бум на криптовалютному ринку. Безліч активів, включно з біткоїном, Ethereum і десятками альткоїнів досягають історичних максимумів за вартістю, приносячи радість їхнім власникам. У зв’язку з цим швидко зростає кількість українців, яким шукають можливість безпечно і зручно інвестувати в цю сферу.

Із запуском функції Smart P2P від криптогаманця Trustee Plus українці нарешті зможуть купувати цифрові активи у декілька простих кроків. При цьому користувачі отримали можливість вкласти в криптовалюту будь-яку доступну їм суму. Поріг для входження мінімальний — 200 гривень.

«Наша команда заздалегідь готувалася до сплеску інтересу до галузі. За допомогою Smart P2P кожен українець може стати криптоінвестором за кілька хвилин. Я б порекомендував нашим клієнтам використовувати стратегію DCA — регулярні невеликі інвестиції. Разом з функціональністю Trustee Plus це допоможе створити власний портфель навіть при мінімальних вкладеннях», — зазначив генеральний директор Trustee Plus Вадим Груша.

Команда проєкту зазначає, що запуск функції Smart P2P був продиктований самими користувачами. Чинні економічні реалії дають зрозуміти людям, що купівля криптоактивів — це запорука забезпеченого майбутнього і рух уперед у ногу з часом.

Розробники підкреслюють: Smart P2P від криптогаманця Trustee Plus забезпечує належну безпеку угод і жодним чином не впливає на самі торгові операції. Основна мета компанії криється у безпосередньому представленні майданчика для здійснення угод між користувачами.

Цікаво, що ще до презентації нової функції компанія повідомила про важливий етап у своєму розвитку. Проєкт відзвітував про встановлення понад 300 000 криптогаманців і випуск 50 000 платіжних карт Trustee Plus.

Завдяки платформі клієнти не тільки можуть зберігати, купувати та обмінювати криптоактиви. Вони також мають можливість розраховуватися криптовалютою в торговельних точках з POS-терміналами за допомогою платіжних карток. Усе, що необхідно, це умовний етеріум гаманець або будь-який інший актив на рахунку.

Зазначимо, що статус платформи як українського криптопроєкту, що найбільш динамічно розвивається, привернув увагу аналітиків. Представники Incrypted, наприклад, визнали Trustee Plus одним із найкращих криптогаманців 2024 року.

З урахуванням темпів розробки та виведення продуктів на ринок, компанія явно не збирається зупинятися на досягнутому і незабаром знову порадує хорошими новинами.

Ольга Степанова

Recent Posts

«Краще застрелити себе». У РФ почали погрожувати спортсменам, які поїдуть на Олімпіаду

Російський олігарх та очільник Міжнародної боксерської асоціації (IBA) Умар Кремльов заявив, що росіянам, які поїдуть…

11 хв. ago

Кабмін вимагає звіту щодо фортифікацій, на які виділили 38 мільярдів

На засіданні Кабінету міністрів очільник уряду Денис Шмигаль звернувся до Міністерства оборони з дорученням негайно…

20 хв. ago

Студенти молодше 25 теж підлягають мобілізації: юрист пояснила, у якому разі це можливо

В Україні можуть мобілізувати студентів віком до 25 років. При цьому подати до суду на навчальний заклад…

31 хв. ago

Карма? В одній з областей Росії неочікувано запровадили графіки відключення світла

В Росії 5 липня введено графіки тимчасового обмеження електропостачання. Зокрема у Ростові та області через…

38 хв. ago

16-річна блогерка станцювала під російський реп на Майдані Незалежності: яке покарання їй загрожує

16-річна блогерка з Харкова викликала бурхливу реакцію в мережі, опублікувавши у TikTok відео, де вона танцює…

50 хв. ago

У Курській області голову району вбило зрубане на фронт дерево

Голова Совєтського району Курської області Сергій Бєлих загинув під час заготівлі дров для потреб російської окупаційної армії.…

58 хв. ago