Вухо Холіфілда: Майк Тайсон випустив цукерки з канабісом

57-річний американський боксер-професіонал Майк Тайсон, який під час поєдинку за титул WBA 28 липня 1997 року відкусив шматок вуха Евандера Холіфілда, за що його дискваліфікували, вирішив монетизувати цей момент за 30 років і випустив мармеладні цукерки “Mike Bites” з канабісом у вигляді надкушеного вуха з різними смаками, переважно фруктовими, пише The New-York Post.

Офіційно представити новий продукт Майк планує наступного місяця, провівши рекламну кампанію в магазинах і захід на Таймс-сквер. Однак мармеладки вже з’явилися в аптеках Strain Stars у Фармінгдейлі, Housing Works у Грінвіч-Віллідж, Grow Together у Брукліні, Flynnstoned у Сіракузах і Stage One у Ренсселері.

Фото: Mike Tyson/Instagram

“Нью-Йорк, нам ще належить домогтися поліпшень у розширенні доступу до цього оздоровлення на основі рослин. Але разом, я впевнений, що ми створимо новий стандарт якості, віддаючи пріоритет безпеці, якості та смаку, щоб забезпечити безпрецедентні враження”, — заявив боксер.

Варто зазначити, що не всі в індустрії канабісу підтримують продукцію Тайсона.

“Вони шанують цього засудженого ґвалтівника і побивача дружин як зразок для наслідування. Нам слід використовувати набагато кращі зразки для наслідування”, — зазначив Стю Закім, один із найвідоміших публіцистів з цієї теми.

Говорячи так про боксера, він мав на увазі його судимість 1992 року за зґвалтування учасниці конкурсу “Міс Чорна Америка” Дезіре Вашингтон в Індіані та звинувачення в подружньому насильстві. Тайсона також ненадовго ув’язнили за напад на двох автомобілістів після аварії в Меріленді.

В Емпайр-Стейт є 90 ліцензованих магазинів канабісу, 39 з яких розташовані в п’яти районах Нью-Йорка. Але за оцінками міської влади, у Нью-Йорку до двох тисяч магазинів незаконно продають канабіс.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Великий удар під дих Москві”: нардеп Дунда запропонував ЗСУ зайти в Білорусь

Нещодавно самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявляв, що їм потрібно готуватися до війни, як уже зараз…

23 хв. ago

Жінку оштрафували на 140 тисяч гривень через ТЦК і забрали телефон

У Чернігівській області жінку оштрафували на 140 тисяч гривень за те що вона у місцевому…

36 хв. ago

Не наші методи: нардеп “Слуги народу” вважає, що гроші добровольцям ЗСУ не потрібні

Народний депутат Ігор Кривошеєв називає виплати військовим "неправильною мотивацією". Народний депутат від "Слуги народу" Ігор Кривошеєв вважає,…

41 хв. ago

Через густий туман у Києві трапилось багато серйозних ДТП: подробиці та фото, відео

У суботу, 5 жовтня, Київ опинився в умовах густого туману, що спричинило значне ускладнення ситуації…

55 хв. ago

Окупанти будуть атакувати Запоріжжя: у ЗСУ спрогнозували, кили буде гаряче

Ситуація на Запорізькому напрямку неспокійна. Окупанти можуть активізувати штурми вже найближчими днями. Але прямо зараз активність росіян…

1 годину ago

Українцям пропонують виживати на 3000 гривень: у владі кажуть – це реально

Проєкт державного бюджету на 2025 рік передбачає замороження соціальних стандартів через обмежені ресурси. Зокрема, підвищення…

1 годину ago