Учасникам Олімпіади в Парижі видали тисячі презервативів та серветок для орального сексу

На літніх Олімпійських іграх 2024 року, які офіційно стартували у Парижі 26 липня, спортсменам роздали 10 тисяч серветок для орального сексу. Також французька влада оголосила, що олімпійцям буде видано близько 300 тисяч презервативів – по 29 штук на кожного учасника Олімпіади. З них 20 тисяч призначені для жінок.

Як повідомляє New York Post, упаковки барвистих презервативів містять зображення офіційних талісманів Ігор 2024 року у Парижі – Фрігі. А ще на кожній пачці є невеликі повідомлення. Наприклад: “На полі кохання грай чесно. Запитуй про згоду”; “Не поділися більшим, ніж перемога, захисти себе від ІПСШ (інфекції, що передаються статевим шляхом – ред.)”; “Забий на перемогу: Так – згоді, ні – ІПСШ”; “Не треба бути золотим медалістом, щоб носити їх!”.

Однак спортсмени, ймовірно, не зможуть скористатися цими презервативами. В Олімпійському селі встановили спеціальні “антисекс-ліжка” з картонним каркасом. Таке ліжко може витримати до 250 кг, але під час різких рухів воно може зламатися, повідомили організатори.

Так виглядають брендовані презервативи Олімпіади з надписом: “Не треба бути золотим призером, щоб вдіти це”

Цікаво, що раніше на Олімпіадах презервативів не роздавали щонайменше офіційно. На таких змаганнях ніби діє неофіційна “заборона на інтим”, проте на Олімпіаді 2020 року в Токіо організатори роздали 160 000 презервативів з огляду на пандемію.

“На полі кохання грай чесно. Запитуй про згоду”

Що відомо про Олімпійські ігри-2024

Літні Олімпійські ігри 2024 року в Парижі офіційно стартували 26 липня. До Парижа прибуло або ще прибуває 14 500 спортсменів і членів персоналу. У соцмережах вже з’явилося багато турів по номерах з “антисекс-ліжками” та відео з величезною кількістю презервативів з олімпійською символікою. Спортсмени в Олімпійському селі жартують, що забезпечені всім необхідним – місцем для ночівлі, їжею та презервативами. Нагадаємо, що змагання пройдуть по 11 серпня. 

Координатор охорони здоров’я на Іграх у 2024 році Лоран Далар на пресконференції заявив, що в Олімпійському селі буде 200 000 чоловічих презервативів, 20 000 жіночих і 10 000 серветок для орального сексу. У середньому на кожного спортсмена припадає близько 20 презервативів.

Напередодні відкриття Олімпіади жертвою грабіжників у Парижі став легендарний футболіст та тренер Зіко. Він заявив, що в вкраденому в таксі портфелі був годинник Rolex, діамантове кольє, інші коштовності, а також банкноти – євро та долари. Спортсмен оцінив вкрадене у півмільйона євро.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

17 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

26 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

33 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

38 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

45 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

55 хв. ago