Топ-20 найсексуальніших спортсменок олімпійської збірної України

Літні Олімпійські ігри-2024 стартують у Франції 26 липня та триватимуть до 11 серпня, серед учасниць змагань буде чимало красунь: Інформатор склав список з 20 найсексуальніших спортсменок олімпійської збірної України

Вже не за горами старт Олімпійських Ігор-2024 у Франції. Довгоочікуваний турнір розпочнеться 26 липня та триватиме до 11 серпня. На Олімпіаді змагатиметься чимало красунь. З огляду на це, ми вирішили скласти Топ з 20 найсексуальніших спортсменок олімпійської збірної України. Слід зазначити, що деякі представниці топу здобули неіменні перепустки на ОІ, втім, з великою вірогідністю всі вони будуть представлені на Олімпіаді.

Ярослава Магучіх

Ярослава Магучіх – чемпіонка світу зі стрибків у висоту. А також бронзова призерка Олімпіади-2020 у Токіо. Українська спортсменка й справді вражає своєю красою. Крім того, Ярослава дуже гарно малює та круто грає на синтезаторі.

Фото: Instagram Ярослави Магучіх

Юлія Левченко

Юлія Левченко також відома українська легкоатлетка. Вона спеціалізується на стрибках у висоту. Левченко має в активі срібну нагороду ЧС-2017 та перемогу на юнацьких Олімпійських іграх-2014.

Фото: Instagram Юлії Левченко

Марина Бех-Романчук

Марина Бех-Романчук – спортсменка, що спеціалізується у стрибках у довжину та потрійному стрибку. Марина є призеркою світових та континентальних першостей. Зокрема, спортсменка має в активі три срібні медалі ЧС та перемогу на ЧЄ-2022. Українська красуня ще також захоплюється малюванням.

Фото: Instagram Марини Бех-Романчук

Ірина Геращенко

Ірина Геращенко – українська стрибунка у висоту. Спортсменка має низку здобутків та медалей, як і на світовому так, і на європейському рівні. Ірина також опікується дуже милим песиком. А ще мріє про двох дітей

Фото: Instagram Ірини Геращенко

Ольга Харлан

Ольга Харлан – найкраща українська фехтувальниця на шаблях. Ольга ставала олімпійською чемпіонкою 2008 року та срібною призеркою Олімпійських ігор 2016 року в командній першості. Також бронзовою призеркою Олімпійських ігор 2012 та 2016 років в індивідуальній першості. Завдячуючи своїй красі Харлан потрапила на обкладинку відомого журналу.

Фото: Instagram Ольги Харлан

Влада Харькова

Влада Харькова – відома фехтувальниця на шпагах, чемпіонка Європи. Також Влада часто перемагала на етапах Кубка світу. До речі, восени 2021 року красуня-фехтувальниця знялася у кліпі українського гурту Бумбокс на пісню “Імперії впадуть”.

Фото: Instagram Влади Харькової

Еліна Світоліна

Еліна Світоліна – перша ракетка України та перша в історії українська тенісистка, якій вдалося дістатися третього рядка світового рейтингу WTA. Цю почесну позицію вона займала у 2017 та 2019 роках. Тенісистка виграла 17 турнірів WTA в одиночному розряді та здобула бронзу на ОІ-2020 в Токіо. Сексуальна спортсменка часто потрапляє на обкладинки відомих журналів. А у вільний час любить читати книги та дивитися Netflix.

Фото: ХХL, Gettyimages.соm

Марта Костюк

Марта Костюк – відома українська тенісистка. Костюк є переможницею Відкритого чемпіонату Австралії 2017 року в одиночному розряді серед юніорок. Марта не змогла взяти участь на ОІ-2022 в Токіо через травму плеча. Отже, Ігри в Парижі можуть стати дебютним для тенісистки. Марта займає 20 позицію у рейтингу WTA. А у вільний час спортсменка любить підкорювати великі хвилі на серфінгу.

Фото: Instagram Марти Костюк

Даяна Ястремська

Даяна Ястремська – 24-річна українська тенісистка. На юніорському рівні була фіналісткою Вімблдонського турніру 2016 року. Даяна стабільно бере участь у престижних турнірах та здобуває високі місця. Олімпіада у Франції стане другою для тенісистки. До речі, Даяна захоплюється музикою, а раніше вона навість записувала власні треки.

 Фото: Instagram Даяни Ястремської

Христина Погранична

Фото: Instagram Христини Пограничної

Анна Рижикова

Анна Рижикова – українська легкоатлетка, яка спеціалізується в бігу на 400 м та бігу на 400 м з бар’єрами. В активі Анни є бронзова медаль Олімпійських ігор в естафетному бігу 4×400 метрів. Крім того, нещодано вона здобула ліцензію на ОІ у Францію у змішаній естафеті. А головне хобі української красуні – це вишивка.

Фото: Instagram Анни Рижикової

Тетяна Мельник

Тетяна Мельник – ще одна неймовірна українська легкоатлетка, яка спеціалізується в бігу на короткі дистанції та в естафеті. Розпочинала спортивну кар’єру як бар’єристка. Має в активі низку нагород, здобутих на різних рівнях. Мельник брала участь в двох попередніх Олімпіадах. Тетяна має високий зріст та чудову фігуру.

Фото: Instagram Тетяни Мельник

Вікторія Ткачук

Вікторія Ткачук – також відома та чарівна українська легкоатлетка, яка спеціалізується в бігу на 400 метрів. Проте улюблена дистанція спортсменки біг на 400 метрів з бар’єрами. Вікторія багаторазова чемпіонка українських першостей. А ще Ткачук є срібною призеркою ЧС-2022 та учасницею Олімпіади-2016. У вільний час Вікторія полюбляє грати в теніс.

Фото: НОК, Instagram Вікторії Ткачук

Ангеліна Калініна

Ангеліна Калініна – відома українська тенісистка родом з Нової Каховки. Вона ставала чемпіонкою Відкритого чемпіонату Австралії 2014 серед юніорок у парному розряді. Калініна систематично демонструє гарні результати на світових змаганнях та претендує на першу Олімпіаду в кар’єрі. До речі, в березні 2024-го року Калініна вибила з турніру WTA 1000 білоруску Соболенко.

Фото: Instagram Ангеліни Калініної

Марта Фєдіна

Марта Фєдіна спеціалізується в синхронному плаванні, чемпіонка світу та Європи. А ще перша в історії України бронзова призерка Олімпійських ігор у цій дисципліні. У вільний час Марта любить займатися йогою.

Фото: Іnstagram Марти Фєдіної

Ксенія Байло

Ксенія Байло – стрибунка у воду з Миколаєва. Чемпіонка Європи у міксті. А також чемпіонка Європейських ігор 2023 у трьох різних дисциплінах стрибків. Ліцензію на Олімпіаду Ксенія здобула під час ЧС-2024 з водних видів спорту.

Фото: Instagram Ксенії Байло

Марина Алексіїва

Марина Алексіїва – українська плавчиня-синхроністка з Харкова. Бронзова призерка літніх Олімпійських ігор 2020 року. Сестра-близнюк плавчині-синхроністки Владислави. Марина любить стильно одягатися та співпрацює з відомою компанією Adidas.

Фото: Instagram Марини Алексіївої

Владислава Алексіїва

Владислава Алексіїва – українська плавчиня-синхроністка, бронзова призерка Олімпіади в Токіо. Сестра-близнюк плавчині-синхроністки, Марини Алексіївої. До речі, серце Владсилави вже зайняте, торік плавчиня вийшла заміж.

Фото: Instagram Владислави Алексіївої

Софія Лискун

Софія Лискун – стрибунка у воду, дворазова чемпіонка Європи. Софія родом з гарного українського міста Луганськ. Софія здобувала срібні та бронзові медалі на юнацьких Олімпійських іграх в Буенос-Айресі. Також спортсменка захоплюється астрологією та має дуже вайбову сторінку в Instagram.

Фото: Instagram Софії Лискун

Вікторія Онопрієнко

Вікторія Онопрієнко спеціалізується на художній гімнастиці. Вікторія має звання чемпіонки Європи та фіналістки Олімпійських ігор в Токіо. Також Онопрієнко бронзова призерка ЧС-2023, котрий пройшов у Валенсії. Вікторія є надією української художньої гімнастики.

Фото: Instagram Вікторії Онопрієнко

Ольга Степанова

Recent Posts

“Вони врятують цю країну”: Залужний пояснив, чому не можна знижувати мобілізаційний вік

Україна не повинна знижувати мобілізаційний вік, якщо в цьому немає критичної потреби. В іншому випадку…

3 хв. ago

Пенсія у 63 роки: що потрібно знати про терміни звернення за виплатами

Пенсійний фонд України відповів на питання, що часто ставиться, про призначення пенсії за віком. Про…

12 хв. ago

Режим сну Меган Маркл і Кейт Міддлтон: які звички приховують королівські сім’ї

Створення оптимального режиму сну має вирішальне значення для забезпечення повноцінного відпочинку. У сучасному світі технологій…

24 хв. ago

Повістки поштою: куди надсилатимуть людям без держреєстрації

Навіть якщо військовозобов’язаний громадянин не має державної реєстрації, це не звільняє його від процесу загальної мобілізації в…

31 хв. ago

На пенсію із повними кишенями грошей: українці можуть отримати одразу 10 окладів

Скористатися можливістю та отримати одразу 10 окладів перед виходом на пенсію можуть працівники державних та…

33 хв. ago

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Актриса "кіно для дорослих", 25-річна блондинка Бонні Блу з Великобританії з початку 2024 року набула…

45 хв. ago