Топ-20 найсексуальніших спортсменок олімпійської збірної України

Літні Олімпійські ігри-2024 стартують у Франції 26 липня та триватимуть до 11 серпня, серед учасниць змагань буде чимало красунь: Інформатор склав список з 20 найсексуальніших спортсменок олімпійської збірної України

Вже не за горами старт Олімпійських Ігор-2024 у Франції. Довгоочікуваний турнір розпочнеться 26 липня та триватиме до 11 серпня. На Олімпіаді змагатиметься чимало красунь. З огляду на це, ми вирішили скласти Топ з 20 найсексуальніших спортсменок олімпійської збірної України. Слід зазначити, що деякі представниці топу здобули неіменні перепустки на ОІ, втім, з великою вірогідністю всі вони будуть представлені на Олімпіаді.

Ярослава Магучіх

Ярослава Магучіх – чемпіонка світу зі стрибків у висоту. А також бронзова призерка Олімпіади-2020 у Токіо. Українська спортсменка й справді вражає своєю красою. Крім того, Ярослава дуже гарно малює та круто грає на синтезаторі.

Фото: Instagram Ярослави Магучіх

Юлія Левченко

Юлія Левченко також відома українська легкоатлетка. Вона спеціалізується на стрибках у висоту. Левченко має в активі срібну нагороду ЧС-2017 та перемогу на юнацьких Олімпійських іграх-2014.

Фото: Instagram Юлії Левченко

Марина Бех-Романчук

Марина Бех-Романчук – спортсменка, що спеціалізується у стрибках у довжину та потрійному стрибку. Марина є призеркою світових та континентальних першостей. Зокрема, спортсменка має в активі три срібні медалі ЧС та перемогу на ЧЄ-2022. Українська красуня ще також захоплюється малюванням.

Фото: Instagram Марини Бех-Романчук

Ірина Геращенко

Ірина Геращенко – українська стрибунка у висоту. Спортсменка має низку здобутків та медалей, як і на світовому так, і на європейському рівні. Ірина також опікується дуже милим песиком. А ще мріє про двох дітей

Фото: Instagram Ірини Геращенко

Ольга Харлан

Ольга Харлан – найкраща українська фехтувальниця на шаблях. Ольга ставала олімпійською чемпіонкою 2008 року та срібною призеркою Олімпійських ігор 2016 року в командній першості. Також бронзовою призеркою Олімпійських ігор 2012 та 2016 років в індивідуальній першості. Завдячуючи своїй красі Харлан потрапила на обкладинку відомого журналу.

Фото: Instagram Ольги Харлан

Влада Харькова

Влада Харькова – відома фехтувальниця на шпагах, чемпіонка Європи. Також Влада часто перемагала на етапах Кубка світу. До речі, восени 2021 року красуня-фехтувальниця знялася у кліпі українського гурту Бумбокс на пісню “Імперії впадуть”.

Фото: Instagram Влади Харькової

Еліна Світоліна

Еліна Світоліна – перша ракетка України та перша в історії українська тенісистка, якій вдалося дістатися третього рядка світового рейтингу WTA. Цю почесну позицію вона займала у 2017 та 2019 роках. Тенісистка виграла 17 турнірів WTA в одиночному розряді та здобула бронзу на ОІ-2020 в Токіо. Сексуальна спортсменка часто потрапляє на обкладинки відомих журналів. А у вільний час любить читати книги та дивитися Netflix.

Фото: ХХL, Gettyimages.соm

Марта Костюк

Марта Костюк – відома українська тенісистка. Костюк є переможницею Відкритого чемпіонату Австралії 2017 року в одиночному розряді серед юніорок. Марта не змогла взяти участь на ОІ-2022 в Токіо через травму плеча. Отже, Ігри в Парижі можуть стати дебютним для тенісистки. Марта займає 20 позицію у рейтингу WTA. А у вільний час спортсменка любить підкорювати великі хвилі на серфінгу.

Фото: Instagram Марти Костюк

Даяна Ястремська

Даяна Ястремська – 24-річна українська тенісистка. На юніорському рівні була фіналісткою Вімблдонського турніру 2016 року. Даяна стабільно бере участь у престижних турнірах та здобуває високі місця. Олімпіада у Франції стане другою для тенісистки. До речі, Даяна захоплюється музикою, а раніше вона навість записувала власні треки.

 Фото: Instagram Даяни Ястремської

Христина Погранична

Фото: Instagram Христини Пограничної

Анна Рижикова

Анна Рижикова – українська легкоатлетка, яка спеціалізується в бігу на 400 м та бігу на 400 м з бар’єрами. В активі Анни є бронзова медаль Олімпійських ігор в естафетному бігу 4×400 метрів. Крім того, нещодано вона здобула ліцензію на ОІ у Францію у змішаній естафеті. А головне хобі української красуні – це вишивка.

Фото: Instagram Анни Рижикової

Тетяна Мельник

Тетяна Мельник – ще одна неймовірна українська легкоатлетка, яка спеціалізується в бігу на короткі дистанції та в естафеті. Розпочинала спортивну кар’єру як бар’єристка. Має в активі низку нагород, здобутих на різних рівнях. Мельник брала участь в двох попередніх Олімпіадах. Тетяна має високий зріст та чудову фігуру.

Фото: Instagram Тетяни Мельник

Вікторія Ткачук

Вікторія Ткачук – також відома та чарівна українська легкоатлетка, яка спеціалізується в бігу на 400 метрів. Проте улюблена дистанція спортсменки біг на 400 метрів з бар’єрами. Вікторія багаторазова чемпіонка українських першостей. А ще Ткачук є срібною призеркою ЧС-2022 та учасницею Олімпіади-2016. У вільний час Вікторія полюбляє грати в теніс.

Фото: НОК, Instagram Вікторії Ткачук

Ангеліна Калініна

Ангеліна Калініна – відома українська тенісистка родом з Нової Каховки. Вона ставала чемпіонкою Відкритого чемпіонату Австралії 2014 серед юніорок у парному розряді. Калініна систематично демонструє гарні результати на світових змаганнях та претендує на першу Олімпіаду в кар’єрі. До речі, в березні 2024-го року Калініна вибила з турніру WTA 1000 білоруску Соболенко.

Фото: Instagram Ангеліни Калініної

Марта Фєдіна

Марта Фєдіна спеціалізується в синхронному плаванні, чемпіонка світу та Європи. А ще перша в історії України бронзова призерка Олімпійських ігор у цій дисципліні. У вільний час Марта любить займатися йогою.

Фото: Іnstagram Марти Фєдіної

Ксенія Байло

Ксенія Байло – стрибунка у воду з Миколаєва. Чемпіонка Європи у міксті. А також чемпіонка Європейських ігор 2023 у трьох різних дисциплінах стрибків. Ліцензію на Олімпіаду Ксенія здобула під час ЧС-2024 з водних видів спорту.

Фото: Instagram Ксенії Байло

Марина Алексіїва

Марина Алексіїва – українська плавчиня-синхроністка з Харкова. Бронзова призерка літніх Олімпійських ігор 2020 року. Сестра-близнюк плавчині-синхроністки Владислави. Марина любить стильно одягатися та співпрацює з відомою компанією Adidas.

Фото: Instagram Марини Алексіївої

Владислава Алексіїва

Владислава Алексіїва – українська плавчиня-синхроністка, бронзова призерка Олімпіади в Токіо. Сестра-близнюк плавчині-синхроністки, Марини Алексіївої. До речі, серце Владсилави вже зайняте, торік плавчиня вийшла заміж.

Фото: Instagram Владислави Алексіївої

Софія Лискун

Софія Лискун – стрибунка у воду, дворазова чемпіонка Європи. Софія родом з гарного українського міста Луганськ. Софія здобувала срібні та бронзові медалі на юнацьких Олімпійських іграх в Буенос-Айресі. Також спортсменка захоплюється астрологією та має дуже вайбову сторінку в Instagram.

Фото: Instagram Софії Лискун

Вікторія Онопрієнко

Вікторія Онопрієнко спеціалізується на художній гімнастиці. Вікторія має звання чемпіонки Європи та фіналістки Олімпійських ігор в Токіо. Також Онопрієнко бронзова призерка ЧС-2023, котрий пройшов у Валенсії. Вікторія є надією української художньої гімнастики.

Фото: Instagram Вікторії Онопрієнко

Ольга Степанова

Recent Posts

В Укренерго розповіли, коли 3 липня буде найгірша ситуація зі світлом в Україні

Графіки відключень світла у середу, 3 липня, діятимуть по всій Україні з 00:00 до 24:00. Заходи обмеження споживання…

41 хв. ago

“Вирішуємо наше майбутнє”: Джилл Байден прокоментувала дебати чоловіка

Каденція Джо Байдена добігає кінця. Восени 2024 року стане відомо, чи оберуть його на другий…

48 хв. ago

Після введення шестиденного робочого тижня у Греції розпочалися протести

У Греції набули чинності законодавчі зміни, які формально запроваджують шестиденний робочий тиждень. Вони вже викликали…

53 хв. ago

В Німеччині чоловік на вулиці знайшов приголомшливу суму грошей: що він з ними зробив

У Німеччині чоловік знайшов на вулиці практично 16,5 тисяч євро. Громадянин звернувся до поліції та повернув їх власнику.…

59 хв. ago

Щоб перемогти у війні, Україна має мобілізувати 500 тисяч осіб, — Дикий

Щоб почати перемагати у війні, Україні потрібно мобілізувати 500 тисяч осіб. Про це розповів ветеран…

1 годину ago

Росіяни проникають у тил ЗСУ через підземні тунелі — Newsweek

Російські окупанти риють підземні тунелі, щоб проникнути за лінію фронту в Україні та атакувати позиції ЗСУ…

2 години ago