Пікантні подробиці футбольного життя: кому Мілевський замовляв повій під час Євро-2012

Колишній форвард “Динамо” та збірної України Артем Мілевський розповів, як влаштував для тодішнього півзахисника французької команди Франка Рібері зустріч із двома дівчатами легкої поведінки. Все сталося у Києві після матчу чемпіонату Європи-2012 Швеція – Франція (2:0) на прохання Анатолія Тимощука.

“Телефонує мені – пітерський чувак (Анатолій Тимощук – прим.): “Зателефонував Рібері і попросив нарити дівчаток легкої поведінки”. Я кажу: “А я до чого?”. – “У тебе ж записник є, ти своя людина по дівках”. – Який його прайс цікавить і скільки дівчат потрібно? – “Зараз передзвоню”.

Рібері йому відмаячив. Передзвонює мені цей клоун: “Потрібно дві по тисячі доларів”. Я говорю: “Добре, дай мені 30 хвилин”.

Дзвоню найголовнішій мамці: “Привіт, це Міля. Наразі йде чемпіонат Європи, збірна Франції живе у готелі “Хаят”. Потрібно дві дівчинки по штуці”. – “Кому?”. – “Рібері”. – “Це той зі шрамом із Франції?”.

“Так. Тільки дивися, не підведи. Мені треба тримати марку, щоб мене потім хвалили”. – “Добре”. – “Тільки ти мені покажи спочатку їхні фотки”. – “Дай мені 30 хвилин”. Вже цей телефонує: “Ну що там?”. – “Вирішую питання”.

Тут вона посилає фотографії. Я дивлюся – дівчатка топ. Дав адресу. Вони тулять у “Хаят”. Я кажу пітерському: “Передай Франку привіт, нехай мені організує пляшку “Чіваса” через тебе”.

Охорона завела дівчаток до Рібері, він брав їх на дві години. Я сиджу, гадаю, що там відбувається. Дві години ночі, я не сплю, клацаю телевізор. Тут дзвонить мені мамка: Все нормально. Дівчатка задоволені, він їм налив шампанське, не те, що ти”. Я говорю: “У сенсі не те що я? Що ти мене ображаєш?”.

“Тема, та я жартую. Рібері у захваті”. – “Все пока. Буду у відпустці чи в лазню поїду, то наберу. Скажи чесно, Рібері дав на чай?”. – “Дав зверху по 100 євро”. Я кажу: “Ось ви п#####е. Напевно, нормально дали. Де відкат?

Я слухавку поклав, видихнув. Головне, що Рібері сподобалося. Після всього дзвонить мені пітерський: “Мілю, дякую тобі. Все на найвищому рівні, Рібері в шоці”. Там ще Роббен дізнався, вони ж із ним були кентами у “Баварії”.

Коротше, Рібері в****л цих дівчат, залишився задоволений, а віскі я чекаю до цих пір. Так і не виставився, худоба”, – цитує Мілевського tribuna.com із посиланням на пряму трансляцію у Twitch.

Ольга Степанова

Recent Posts

Причина у ваших думках: експерти назвали найпоширеніші сни та їхнє справжнє значення

Експерти розкрили деякі з найпоширеніших снів, які сняться людям, і те, що вони насправді означають. Про це пише видання…

5 хв. ago

Масове позбавлення субсидій та пільг: перезимувати буде ще складніше

Очікується, що у 2025 році кількість субсидій та пільг на оплату житла та комунальних послуг…

22 хв. ago

“Лише раз на місяць”: жінка розлучається з чоловіком після 40 днів шлюбу

Нещодавно жінка з Агри, що в індійському штаті Уттар-Прадеш, подала на розлучення зі своїм чоловіком…

28 хв. ago

Безробітні можуть отримати від 8 тисяч гривень в місяць: які умови

Безробітні українці можуть приєднатися до громадських робіт. Оплата на таких роботах складає не менше 8…

32 хв. ago

Зміниться до невпізнання: вчені показали, що станеться з нашою планетою за мільярди років

Земля не завжди мала такий вигляд, як зараз, і моделювання показує, наскільки сильно змінилася планета через…

34 хв. ago

Як на оригінальному фото: житель Ірландії сфотографував Лох-Несське чудовисько

Житель Ірландії Дін Бітті заявив, що сфотографував Лох-Несське чудовисько під час відпочинку на місцевому озері…

52 хв. ago