Несподіваний партнер: хто ще розділяє ліжко Кейт Міддлтон крім принца Вільяма

Принц та принцеса Уельські, здається, є ідеальною парою, однак їхні спальні звички можуть здивувати багатьох. Виявляється, королівське подружжя спить у ліжку разом із своїм улюбленим собакою Орлою.

Про це стало відомо в четвер, коли принц Вільям завітав до Коледжу Дюші в Стоук-Клімсланді, що в Коллінгтоні, Корнуолл, пише Hello Magazine.

Під час відвідування Вільям поспілкувався з місцевою мешканкою Луїзою Гарланд, яка привела свого собаку на зустріч із королівською персоною. Принц зізнався їй, що його Орла, маленький кокер-спанієль, спить разом із ним і Кейт в одному ліжку.

Пізніше Луїза розповіла Hits Radio Cornwall, що Вільям поділився з нею цією милою деталлю про свого домашнього улюбленця: “Він сказав, що їхній маленький песик спить на ліжку разом із ним і Кейт щоночі”. Також вона додала, що принц проявив великий інтерес до її собаки, зазначивши, що він “абсолютно захоплений моїм маленьким песиком”, і навіть спитав, яка це порода. Коли Вільяму сказали, що це кокерджек — мікс кокер-спанієля та джек-рассел тер’єра — він здивувався, що ніколи не бачив подібної комбінації.

За словами Луїзи, принц похвалив м’якість вух її собаки і “обдарував його любов’ю”, показуючи, наскільки він любить чотирилапих.

Орла стала частиною королівської родини у 2020 році, коли брат Кейт, Джеймс Міддлтон, подарував їм її. Джеймс, який є власником бренду кормів та товарів для собак Ella & Co, присвятив свою компанію пам’яті своєї терапевтичної собаки Елли, яка вже пішла з життя. Орла є одним із її щенят.

Цей чарівний кокер-спанієль неодноразово з’являвся в медіа: нещодавно, у вересні, Орлу можна було побачити у відео з Кейт, де принцеса ділилася новинами про своє одужання. У ролику було знято зворушливі моменти з королівською сім’єю, серед яких була сцена, де Орла лежить на пікніковій ковдрі на пляжі.

Орла також стала частиною офіційного портрету принцеси Шарлотти на її сьомий день народження, зробленого Кейт. Ім’я Орли має особливе значення: у перекладі з гельської воно означає “золота принцеса”, що дуже підходить для королівської родини.

Романчук Микола

Recent Posts

Ілон Маск обіцяє роздавати по $1 млн на день за підпис петиції: новий хід на підтримку Трампа

Ілон Маск, мільярдер і засновник Tesla, вкотре вирішив шокувати світ. Він пообіцяв роздавати по одному…

38 хв. ago

Навіть найвідчайдушніші українські солдати хочуть, щоб війна припинилася, – The Telegraph

Будь-який західний політик, який відчуває "втому" від теми України, міг би багато чого навчитися від…

49 хв. ago

Сонце на піку активності: що це означає для Землі та чому магнітні бурі стануть частішими

Якщо ви думали, що останні магнітні бурі були просто випадковістю, подумайте ще раз. Сонце входить…

58 хв. ago

Європа на межі водної кризи: лише третина річок та озер відповідає стандартам

Якщо ви думали, що проблеми з водою — це справа далекого майбутнього чи виключно інших…

1 годину ago

Король Чарльз і королева Камілла розпочали історичний тур Австралією: чому цей візит важливий

Король Чарльз та королева Камілла прибули до Австралії, розпочавши свій перший офіційний візит у ролі…

1 годину ago

В Україні очікується нове здорожчання цін на продукти: і це буде боляче

Якщо вам здавалося, що ціни на продукти вже досягли свого піку, приготуйтеся — у листопаді…

2 години ago