Несподіваний партнер: хто ще розділяє ліжко Кейт Міддлтон крім принца Вільяма

Принц та принцеса Уельські, здається, є ідеальною парою, однак їхні спальні звички можуть здивувати багатьох. Виявляється, королівське подружжя спить у ліжку разом із своїм улюбленим собакою Орлою.

Про це стало відомо в четвер, коли принц Вільям завітав до Коледжу Дюші в Стоук-Клімсланді, що в Коллінгтоні, Корнуолл, пише Hello Magazine.

Під час відвідування Вільям поспілкувався з місцевою мешканкою Луїзою Гарланд, яка привела свого собаку на зустріч із королівською персоною. Принц зізнався їй, що його Орла, маленький кокер-спанієль, спить разом із ним і Кейт в одному ліжку.

Пізніше Луїза розповіла Hits Radio Cornwall, що Вільям поділився з нею цією милою деталлю про свого домашнього улюбленця: “Він сказав, що їхній маленький песик спить на ліжку разом із ним і Кейт щоночі”. Також вона додала, що принц проявив великий інтерес до її собаки, зазначивши, що він “абсолютно захоплений моїм маленьким песиком”, і навіть спитав, яка це порода. Коли Вільяму сказали, що це кокерджек — мікс кокер-спанієля та джек-рассел тер’єра — він здивувався, що ніколи не бачив подібної комбінації.

За словами Луїзи, принц похвалив м’якість вух її собаки і “обдарував його любов’ю”, показуючи, наскільки він любить чотирилапих.

Орла стала частиною королівської родини у 2020 році, коли брат Кейт, Джеймс Міддлтон, подарував їм її. Джеймс, який є власником бренду кормів та товарів для собак Ella & Co, присвятив свою компанію пам’яті своєї терапевтичної собаки Елли, яка вже пішла з життя. Орла є одним із її щенят.

Цей чарівний кокер-спанієль неодноразово з’являвся в медіа: нещодавно, у вересні, Орлу можна було побачити у відео з Кейт, де принцеса ділилася новинами про своє одужання. У ролику було знято зворушливі моменти з королівською сім’єю, серед яких була сцена, де Орла лежить на пікніковій ковдрі на пляжі.

Орла також стала частиною офіційного портрету принцеси Шарлотти на її сьомий день народження, зробленого Кейт. Ім’я Орли має особливе значення: у перекладі з гельської воно означає “золота принцеса”, що дуже підходить для королівської родини.

Романчук Микола

Recent Posts

Більшість людей про такі гроші тільки мріють: названо найбагатших тварин у світі

Мрії про розкішне життя часто залишаються лише мріями для більшості людей, але деякі домашні улюбленці…

34 хв. ago

Лондон шокує цінами: де в Європі оренда квартир стала найдорожчою

Нова хвиля цін на оренду житла накрила Європу, і Лондон, як завжди, вирвався вперед, доводячи,…

51 хв. ago

8 кулінарних помилок, які непомітно додають вам кілограми

Ви думаєте, що домашня кухня — це безпечний шлях до здорового життя? Зачекайте, поки не…

56 хв. ago

Російські хакери крали дані українців через фейковий чат-бот “Резерв+”: як це сталося

Російські хакери створили фейковий чат-бот у месенджері Telegram під назвою "Резерв+", використавши його для крадіжки…

1 годину ago

Як після мобілізації готують до служби: “Виживуть, якщо будуть битися”

Голова 151-го центру підготовки ЗСУ Роман Донік поділився своїм баченням того, як правильно готувати молодих…

1 годину ago

Українці повертають собі старий тариф: як зекономити на електроенергії

З наближенням опалювального сезону українці шукають способи знизити витрати на електроенергію. Один із варіантів —…

1 годину ago