“Найкрасивіша британка”: ЗМІ показали дружин і дівчат збірної Шотландії на Євро-2024

Збірні Шотландії та Швейцарії продовжують свої виступи на Євро-2024, а журналісти з’ясували, хто з дружин у середу ввечері може опинитися на трибунах у матчі цих команд. Про це повідомляє The Daily Star.

Шотландія розгромно програла Німеччині в день відкриття Євро-2024. Підопічні Стіва Кларка пропустили п’ять, а автогол Антоніо Рюдігера частково поліпшив їхню статистику забитих і пропущених.

Зі свого боку, Швейцарія відмінно стартувала, обігравши Угорщину. Тепер команди зійдуться в поєдинку, на трибунах при цьому можуть бути дружини й подруги футболістів.

На британських островах багатьом відомо про Робін Емму Кін — уродженку Англії, яку охрестили “найкрасивішою WAG (дружиною/подругою) Британії”. Але вона буде не єдиною помітною фігурою на трибунах RheinEnergieStadion у Кельні.

Робін Емма Кін — дружина Джека Гендрі

Робін Емма Кін і Джек Гендрі.
Робін Емма Кін
Робін Емма Кін
Робін Емма Кін

Робін Емму Кін, дружину шотландського захисника Джека Гендрі, який грає в Саудівській Аравії, називають “найкрасивішою подругою/дружиною у Великій Британії”. Вона буде в Німеччині на матчі зі швейцарцями, тут пара також готується до народження своєї першої дитини.

Кем Рідінг — дружина Скотта Мактомінея

Кем Рідінг
Кем Рідінг
Кем Рідінг

Шотландський бомбардир Скотт Мактоміней з “Манчестер Юнайтед” буде розраховувати на підтримку блондинки Кем Рідінг у середу ввечері. Кем керує компанією з управління активами Fortress Capital. До всього іншого, в соціальних мережах у неї понад 30 000 підписників.

Сара Стоукс — Джон Макгінн

Сара Стоукс

Джон Макгінн заручений зі своєю давньою подругою Сарою Стоукс, з якою дружать з дитинства. Макгінн, як очікується, буде однією з головних дійових осіб шотландської команди, яка сподівається боротися довше, ніж у недавньому матчі проти Німеччини.

Рейчел Робертсон — Енді Робертсон

Рейчел Робертсон

Рейчел і Енді Робертсон одружилися два роки тому в Португалії. У них двоє дітей, Рокко й Арія. Рейчел воліє триматися якомога далі від уваги громадськості та не виставляти своє життя на показ.

Ольга Степанова

Recent Posts

Підпис про вручення не потрібен: військкомати надсилатимуть повістки поштою

З 16 липня, коли завершиться період обов'язкового оновлення військово-облікових даних, військовозобов'язані громадяни України можуть отримувати повістки поштою.…

25 хв. ago

33-річна блогерка померла після популярної пластичної операції

Аліне Феррейра, блогерка з Бразилії, яка створювала на своїх платформах у соціальних мережах контент про…

26 хв. ago

У Великій Британії стартувало голосування на дострокових виборах: кому пророкують перемогу

У Сполученому Королівстві 4 липня розпочалося голосування на дострокових виборах, які, як прогнозують, призведуть до…

28 хв. ago

Срібне весілля: Вікторія та Девід Бекхеми відзначають річницю одруження (фото)

50-річна британська співачка та дизайнерка Вікторія Бекхем та 49-річний футболіст Девід Бекхем відзначають 25-ту річницю…

43 хв. ago

Мобілізація вчителів в Україні: хто має право на відстрочку та які потрібні документи

Згідно з новим законом про мобілізацію, який набув чинності 18 червня, деякі категорії вчителів мають право…

46 хв. ago

Україну накриє спека до +41°: синоптики назвали небезпечні дати

Наступного тижня Україну накриє спека. Синоптики обіцяють до +41.  Про це пише метеоресурс Tropical Tidbits. Пік температури очікується 8,…

48 хв. ago