“Путін — х**ло” знову лунає: грузинські фанати запалили на матчі Ліги націй проти України (відео)

У світі футболу іноді відбуваються події, що виходять далеко за межі гри. 11 жовтня на стадіоні “Enea Arena” в польському Познані, під час матчу Ліги націй між Грузією та Україною, грузинські вболівальники влаштували справжню феєрію, гучно виконавши відомий антипутінський хіт.

Поєдинок завершився перемогою української збірної з рахунком 1:0, але головною темою обговорень стали не голи, а підтримка грузинських фанатів. Трибуни запалали, коли з уст тисяч людей пролунало: “Путін — х**ло”. Цей потужний жест солідарності не лише підтвердив братерські відносини між нашими народами, але й став яскравим сигналом проти російської агресії.

Варто нагадати, що ця кричалка вперше прозвучала в Харкові 30 березня 2014 року завдяки вболівальникам футбольного клубу “Металіст”. З тих пір вона стала символом опору та незламності, поширившись далеко за межі України.

Для команди Сергія Реброва ця перемога була першою у поточному розіграші Ліги націй, після попередніх поразок від Албанії (1:2) та Чехії (2:3). Три очки не лише підняли моральний дух команди, але й відновили інтригу в турнірній таблиці.

Ситуація в групі B1 наразі максимально загострена. Україна з 3 очками займає четверте місце, проте відставання від лідерів мінімальне. Грузія та Чехія очолюють групу з 6 очками, причому грузини випереджають за додатковими показниками. Албанія з 3 очками перебуває на третій позиції.

Попереду — вирішальні матчі. 14 жовтня у Вроцлаві українці зійдуться з Чехією, а Грузія того ж дня прийме Албанію. Ці зустрічі можуть стати визначальними для подальшої долі команд у турнірі.

Коломієць Надія

Recent Posts

Облави воєнкомів на чоловіків у ресторанах, нічних клубах та концерті Вакарчука: навіщо це було

Джерело, близьке до Міноборони України, назвало дві причини вчорашніх вечірніх облав у ресторанах і нічних…

2 хв. ago

Яким буде курс долара до кінця року і до чого готуватися українцям

Від липня 2024 року курс гривні достатньо стабільно тримається в коридорі 41-41,5 грн за долар.…

12 хв. ago

“Дикий Захід”: в США натовп людей пограбував потяг, поки той стояв на перехресті (відео)

У США в Чикаго сталося пограбування потяга. Натовп грабіжників скористався тим, що поїзд пригальмував, чекаючи…

23 хв. ago

Мінекономіки готує нові правила бронювання працівників: що зміниться до листопада

Міністерство економіки України спільно з Міністерством оборони та іншими зацікавленими органами вирішили внести зміни щодо…

26 хв. ago

Подавав скаргу: в Іспанії оштрафували нудиста, який прийшов голяка до поліції

Кримінальна палата Верховного суду Іспанії остаточно підтвердив обвинувальний вирок стосовно 29-річного іспанція Алехандро Коломара. Його…

48 хв. ago

Погрожував клешнями і хвостом: студентка знайшла в посилці зі взуттям отруйного скорпіона (фото)

18-річна Софія Алонсо-Моссінгер з Англії відкривала посилку зі взуттям і побачила отруйного скорпіона. Про це…

1 годину ago