Тайсон Ф’юрі рачки виповз з дешевого бару Nowhere, де напився до чортиків

Скандальний суперваговик Тайсон Ф’юрі, який програв Усику бій за абсолюта, перебрав із алкоголем. У п’ятницю, 7 червня, Ф’юрі покидав паб Nowhere (Нигде) в містечку Моркам у Великій Британії та не зміг встояти на ногах. Циганський король після довгих місяців тренувань вирішив випустити пар.

Ф’юрі так напився, що покинути паб йому спочатку допомагала охорона. Однак згодом, перебуваючи на вулиці, Циганський король зовсім втратив рівновагу. Ф’юрі впав на коліна, почав повзти рачки та вдарився об ліхтар. Джерело близьке до боксера підтвердило, що Тайсон в той день, справді, перебрав із алкоголем, як повідомляє The Sun.

Пригоди Тайсона Ф’юрі

До речі, бар відомий тим, що тут до 23:00 пропонуються напої всього за 2,50 фунта. Це дуже дешево, як за англійськими цінами. Коли його Циганська величність вже не могла стояти на ногах співробітники бару м’яко переконали Тайсона повернутися у свій особняк вартістю 1,7 мільйона фунтів стерлінгів.

Охорона виводить Ф’юрі на вулицю

Нагадаємо, що у поєдинку, який пройшов у ніч з 18 на 19 травня, в Ер-Ріяді український боксер Олександр Усик здолав Тайсона Ф’юрі. Бій був за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Після двобою Ф’юрі зробив Усику несподівану пропозицію прямо в рингу. 

Стала відома точна дата бою-реваншу Усик – Ф’юрі

Як раніше повідомив голова Міністерства управління розваг Саудівської Аравії Туркі Аль-Шейх, ми станемо свідками ще одного двобою Усика та Ф’юрі. Бій-реванш, як і перший поєдинок боксерів, прийматиме столиця Саудівської Аравії Ер-Ріяд. Бій заплановано на 21 грудня 2024-го року.

“Бій-реванш між абсолютом Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі заплановано на 21 грудня 2024 року в Ер-Ріяді. Світ знову спостерігатиме за ще одним історичним боєм. Ми сподіваємося ви всі будете в захваті”, – заявив Туркі Аль-Шейх.

Ольга Степанова

Recent Posts

Підпис про вручення не потрібен: військкомати надсилатимуть повістки поштою

З 16 липня, коли завершиться період обов'язкового оновлення військово-облікових даних, військовозобов'язані громадяни України можуть отримувати повістки поштою.…

39 хв. ago

33-річна блогерка померла після популярної пластичної операції

Аліне Феррейра, блогерка з Бразилії, яка створювала на своїх платформах у соціальних мережах контент про…

41 хв. ago

У Великій Британії стартувало голосування на дострокових виборах: кому пророкують перемогу

У Сполученому Королівстві 4 липня розпочалося голосування на дострокових виборах, які, як прогнозують, призведуть до…

43 хв. ago

Срібне весілля: Вікторія та Девід Бекхеми відзначають річницю одруження (фото)

50-річна британська співачка та дизайнерка Вікторія Бекхем та 49-річний футболіст Девід Бекхем відзначають 25-ту річницю…

58 хв. ago

Мобілізація вчителів в Україні: хто має право на відстрочку та які потрібні документи

Згідно з новим законом про мобілізацію, який набув чинності 18 червня, деякі категорії вчителів мають право…

1 годину ago

Україну накриє спека до +41°: синоптики назвали небезпечні дати

Наступного тижня Україну накриє спека. Синоптики обіцяють до +41.  Про це пише метеоресурс Tropical Tidbits. Пік температури очікується 8,…

1 годину ago