Ще один скандал нам не потрібен: Тома Круза закликали врятувати закриття Олімпіади-2024

Олімпійські ігри 2024 року в Парижі стартували зі скандалу, тепер організатори вирішили розіграти козирну карту і згладити незручність. У справу вступає відомий актор і справжній «кінорятівник» світу Том Круз. Він з’явиться на церемонії закриття олімпіади. Тож є шанси, що цього разу світ обговорюватиме захід із позитивного боку, а не дивуватися, як це було під час відкриття.

Олімпійські ігри завершаться 11 серпня. Деякі деталі фінального шоу вже відомі. Том Круз дав згоду на свою участь у заході й не виключено, що в реальному житті актор виявить не менше вправності, ніж у картині «Місія нездійсненна». Адже в кадрі актор з легкістю бігав фасадом хмарочоса «Бурдж-Халіфа» на висоті 800 метрів, висів у літаку на швидкості 185 км/год, здійснював затяжний стрибок з парашутом на висоті 600 метрів. Тому залишається лише гадати, які сюрпризи чекають на глядачів у Парижі.

Прийшли на Олімпіаду, а зустріли кінозірку. Фото: Getty Images

Американська преса пише, що Том Круз справді готує щось особливе, не виключено, що він покаже черговий трюк у повітрі. На рахунку Круза понад 500 стрибків із парашутом, до кожного проєкту він готується окремо. Ось і тепер розпочав підготовку заздалегідь.

«Круз розробляє грандіозний трюк, щоб закрити Олімпійські ігри в Парижі та передати прапор Лос-Анджелесу на Іграх 2028 року», – пише американська преса.

Враховуючи величезний досвід виконання трюків, не дивно, що саме Круза вмовили взяти участь у церемонії, звичайно ж, запропонувавши значний гонорар.

Кажуть, що 62-річний артист уже репетирує номер, все відбувається за умов максимальної таємності. Однак інсайдерам у Парижі вдалося все-таки роздобути деякі деталі перфомансу.

Круз уже репетирує номер. Фото: Getty Images

Швидше за все, Том Круз спуститься канатом з верхньої частини стадіону «Стад де Франс», де за іграми стежили понад 80 тисяч глядачів. Дах еліптичної арени має висоту 46 метрів, а максимальна точка арени ще вища, саме в неї «пірне» актор.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

29 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

30 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

32 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

42 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

44 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

46 хв. ago