Site icon Експерт

Ціни на м’ясо полізли вгору перед Великоднем: скільки коштує кілограм

Перед великодніми святами ціни на свинину в українських супермаркетах суттєво зросли. Найбільше подорожчали популярні серед покупців частини — ошийок і грудинка.

Про це свідчить статистика на сайті «Мінфін».

Яке м’ясо здорожчало і на скільки?

Порівнюючи із середньомісячними цінами у березні, у квітні 2025 року помітне зростання вартості на більшість позицій. Найдорожчим залишається ошийок, який у середньому коштує 313,57 грн/кг. Це на 46,87 грн більше, ніж у березні.

Ціни на м’ясо в супермаркетах України

Свинина грудинка:

Свинина лопатка:

Свинина ошийок:

Свинина підчеревина:

Свинина ребра:

Свинина шашлик:

Читати повну версію