З жовтня почнуть надходити додаткові платіжки за газ

Наступного місяця багато споживачів газу помітять зростання рахунків за комунальні послуги. «Газмережі» попереджає про цю зміну.

За словами фахівців харківської філії «Газмережі», у жовтні мешканцям багатоквартирних будинків доведеться сплачувати додаткові збори через нещодавнє технічне обслуговування загальнобудинкових газопроводів, які знаходяться за межами окремих квартир.

Перевірки цих газопроводів не проводилися деякий час, але зараз ухвалено рішення відновити їх. Вартість додаткових зборів відрізнятиметься для різних споживачів залежно від таких факторів, як постачальник послуг та кількість квартир у будинку.

Важливо відзначити, що реквізити для оплати за технічне обслуговування газопроводу відрізняються від реквізитів для газорозподілу. Споживачам слід бути уважними під час оплати.

При оплаті у відділенні Укрпошти або банку обов’язково повідомте оператора, що платіж здійснюється саме за технічне обслуговування.

Газ

Для оплати через мобільні програми Приватбанку або Ощадбанку перейдіть до розділу місцевих газорозподільних мереж та виберіть підрозділ «за технічне обслуговування ВБСГ».

При використанні мобільних програм інших банків введіть реквізити відділення «Газмережі», вкажіть призначення платежу «на технічне обслуговування», а також вкажіть ПІБ, номер особового рахунку та адресу.

На платформі EasyPay знайдіть послугу за кодом ЄДРПОУ вашого відділення «Газмереж» та виберіть розділ «Оплата за технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирного будинку».

Романчук Микола

Recent Posts

ЗС РФ атакували колоною БМП під Курськом і застрягли у власних укріпленнях

Підрозділи ЗС РФ намагались атакувати українські позиції біля села Плехово в Курській області. Атака захлинулась, оскільки…

6 хв. ago

ТЦК б’ють їхньою ж зброєю: штрафи тепер не працюють, з військкомів вимагають компенсації

Вкотре українська судова система продемонструвала свою здатність відстоювати права громадян. Вінницький міський суд скасував ухвалу…

11 хв. ago

Продуктові запаси на випадок енергетичної кризи: що покласти в комору вже зараз

З огляду на можливі нові атаки на об'єкти енергетики цієї зими, українцям радять заздалегідь подбати…

15 хв. ago

Семирічний хлопчик заявив, що повернувся в образі свого дядька і розповів, хто його вбив

Семирічний хлопчик шокував батьків заявою, що повернувся в образі свого вбитого дядька. Про це пише Daily Star.…

17 хв. ago

Кріштіану Роналду набирає працівників до свого готелю: які вимоги і зарплати

Бізнес португальського футболіста Кріштіану Роналду продовжує набирати обертів. Тепер він підбирає співробітників для роботи у своєму готелі…

19 хв. ago

Став батьком для 10 тисяч нащадків: скільки років найстарішому крокодилу у світі

Генрі є найстарішим з відомих крокодилів у світі, якому близько 123 роки. Лише за останні кілька десятиліть…

35 хв. ago