Українці відповіли на погрози ТЦК відкривати вогонь на ураження

Пізно вночі, коли в Луцьку була комендантська година, стався збройний напад на охорону місцевого центру комплектування (Луцький ОМТЦК та СП). Невідомий злочинець відкрив вогонь за постом охорони, внаслідок чого було поранено одного з солдатів, який зараз проходить лікування в шпиталі.

Солдати, які служили в цей час, не розгубилися і відповіли вогнем, але зловмисникові вдалося втекти. Наразі його розшукують правоохоронці.

Працівники ТЦК організували схему. Фото: Нацполіція

У Волинському ТЦК і СП нагадали, що ТЦК – це об’єкти, що суворо охороняються, і військовослужбовці мають право стріляти на поразку у разі загрози їх життю. Солдати, які були на посаді, мають бойовий досвід та були переведені на службу до Луцького ОМТЦК після поранень.

” Усі вони – місцеві, які героїчно пішли захищати нашу землю від самого початку російського вторгнення… Від росіян ми могли чекати чого завгодно, але від своїх…”, – заявили вони.

На тих, хто вирішить стріляти у військових, чекає суворе покарання за законом, і поліція впевнена, що знайде винних, повідомили у ТЦК.

“В особовому складі всіх ТЦК доведено, що у разі загрози життю слід відкривати вогонь на поразку. Жарти скінчилися. Хотіли за законом? Буде все за законом”, – написав Волинський ТЦК.

Громадяни, ніби вже не здивовані з подібних інцидентів, обурилися через останні написані слова від представників ТЦК і активно висловилися з цього приводу в коментарях під постом:

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

28 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

29 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

30 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

41 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

43 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

44 хв. ago