Скандал з номером Кварталу 95 про поцілунки у ТЦК: СБУ відмовилася проводити розслідування

Служба безпеки України не стала відкривати розслідування щодо номеру студії “Квартал 95” про поцілунки у ТЦК. Таку відповідь дав керівник Головного слідчого управління СБУ Андрій Швець на депутатське звернення народного депутата Володимира Ар’єва. 

Зазначається, що у номері не знайшли образ у бік військовослужбовця. Про це Ар’єв написав у Facebook.

За словами Швеця, наразі відсутні підстави для внесення відомостей до ЄРДР та відкриття досудового розслідування. Зокрема, не знайшли у номері образу честі та гідності військового.

“Ну, не побачила СБУ образу честі і гідності військовослужбовця в ганебному квартальному номері, де посилювалося ІПСО російського агента Шарія про рівненського воєнкома. Ну, не шмогла”, – написав нардеп.

На початку травня “Квартал 95” випустив номер, присвячений очільнику Рівненського ТЦК, який потрапив у скандал з любовними походеньками. Актори були одягнені у військову форму. Вони, зокрема, проінформували новачка про “невиписані правила” у колективі. Зауважується, що поцілунки з начальником розглядаються як “шифр від російських спецслужб”, відомий як “ДПО” (дотики-поцілунки-обнімашки). Це, мовляв, захід безпеки у військкоматі для запобігання можливому витоку конфіденційної інформації. 

Нагадаємо, що також студія “Квартал 95” у новорічну ніч випустила номер, в якому актори недоречно пожартували над жителями окупованого Скадовська. У випуску показали сцену з дівчиною, яка намагається розмовляти українською на заході країни, проте надто сильно перекручує та плутає слова, що, на думку “Кварталу” звучить дуже смішно. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Відсоток заброньованих працівників на підприємствах можуть зменшити – деталі

Три варіанти економічного бронювання розглядає Верховна Рада. Проєкт закону №11331, як вважають його автори, має допомогти подолати…

3 хв. ago

Американець вирішив зберегти традицію і виграв $250 тисяч у лотерею (відео)

Традиція Вільяма Бон Висо з міста Вілмінгтон (штат Північна Кароліна, США) грати в лотерею в…

6 хв. ago

Штрафи, заборони, блокування при мобілізації: що чекає на військовозобов’язаних з 16 липня

Працівники територіальних центрів комплектування (ТЦК) під час мобілізації в Україні мають право вручити повістку, яка або…

11 хв. ago

Російський літак увійшов у повітряний простір Балтії: Литва відреагувала

Міністерство закордонних справ Литви висловило дипломатичний протест Росії після того, як російський цивільний літак без…

13 хв. ago

Як комплектують бригади у війську: експерт про “лотерею” після мобілізації

Наразі майже у всіх бригадах, які воюють на фронті, існує некомплект особового складу. Про це розповів…

15 хв. ago

Польща підвищує мінімальну зарплату: скільки зароблятимуть українці у цій країні у 2025 році

В Польщі затвердили пропозиції щодо рівня мінімальної зарплати та погодинної ставки на 2025 рік. З…

31 хв. ago