Приймають 6 людей на годину: як відбувається оновлення даних у київських ЦНАПах

Київські Центри надання адміністративних послуг активно приймають військовозобов’язаних українців, які хочуть оновити свої облікові дані. На даний момент до системи в столиці підключено вже понад 300 операторів.

ЦНАПи у Києві працюють з понеділка по суботу з 09:00 до 18:00 та приймають одного відвідувача близько 10 хвилин. Про це розповів мешканець Києва на ім’я Олександр журналістам “Київ 24”.

Так, у столичних центрах надання адміністративних послуг мешканці Києва почали активно оновлювати свої персональні дані.

“Електронна черга до столичних ЦНАПів зайнята на 3 місяці вперед, а оновити дані у живій черзі тут можна за кілька годин”, — розповідає киянин. За словами чоловіка, він витратив лише півтори години свого часу і без проблем оновив дані.

Варто зазначити, що адміністратор ЦНАПу приймає одного відвідувача близько 7-10 хвилин. А далі, щоб дані оновилися, треба почекати певний час (від 10 хвилин до кількох годин), залежно від технічних здібностей системи та напливу відвідувачів.

Столичні ЦНАПи працюють із понеділка по суботу з 09:00 до 18:00. Всю інформацію, що вас цікавить, можна отримати за наступними номерами телефонів: 202-60-38 і 202-60-39.

Також можна звернутися з питанням, що вас цікавить, написавши на електронну пошту: cnap_info@kyivcity.gov.ua.

Нагадаємо, що після набуття чинності нового закону про мобілізацію всі військовозобов’язані українці повинні обов’язково оновити свої персональні дані. На це дається рівно 60 днів.

Для цього передбачено “три шляхи” — прийти до ТЦК, відвідати Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) або оновити дані через електронний кабінет призовника.

Навіть якщо раніше чоловік отримав статус обмежено придатного, він має оновити свої дані, а потім пройти військово-лікарську комісію (ВЛК), яка визначить його подальший статус.

За результатами візиту до ТЦК, а надалі і ВВК, на руки чоловік отримує документ, який йому надалі доведеться постійно носити з собою, щоб уникнути непорозумінь із працівниками ТЦК та поліції.

Ольга Степанова

Recent Posts

Жінка дізналась, що батько її дитини має ще 1000 синів та дочок в 20 країнах світу

У Нідерландах розгорівся скандал навколо донора сперми Джонатана Джейкоба Мейєра, який начебто став батьком понад 1000…

4 хв. ago

Марс переживає катастрофу: вчені дізналися абсолютно нові дані про Червону планету

Новий аналіз даних, зібраних сейсмометром на Марсі, показав, що метеорити врізаються в Червону планету набагато частіше,…

12 хв. ago

“Це мені нагадує беркутню”: військова різко висловилася про каральні дії ТЦК

Військова медикиня Олена Мосійчук різко заявила, що вважає закон про мобілізацію провальним. Військова в інтерв'ю "Мандарин…

17 хв. ago

Найбільша загроза за десять років: військові бази США у Європі переведені в стан підвищеної готовності

Декілька військових баз Сполучених Штатів Америки (США) у Європі переведені у стан підвищеної готовності. Це…

21 хв. ago

Вибори у Франції: оприлюднено попередні результати

У неділю, 30 червня, у Франції завершилось голосування у першому турі парламентських виборів. За результатами…

31 хв. ago

Чоловіки за 40 років схуднуть раз і назавжди: лікар дав пораду №1

Засновник проекту Fit Father Project, доктор Ентоні Бальдуцці розповів про "найкращу дієту" для чоловіків у віці 40+.…

42 хв. ago