Що купити замість EcoFlow і Bluetti: 5 бюджетних зарядних станцій

Під час тривалих відключень світла виникає безліч проблем і незручностей. Щоб у будинку працювали основні прилади, потрібно купувати генератор або зарядну станцію. Найвідоміші марки EcoFlow і Bluetti вельми дорогі, але існує багато дешевших альтернатив. Яка вам підійде зарядна станція для дому – розповімо в матеріалі.

Зарядна станція Fossibot F3600

Якщо вам потрібна зарядна станція 3 кВт і вище, то це хороший вибір для вас. Ця модель з ємністю акумулятора 3 840 Вт/год і потужністю 3600 Вт є потужним і універсальним рішенням, щоб забезпечити надійне енергоживлення в умовах частих відключень світла. Нею можна живити і заряджати практично всі пристрої: електромобілі, телевізори та холодильники.

До неї вийде одночасно підключити різні прилади для кухні, комп’ютерні пристрої та обладнання для світла в будинку. Наприклад, зарядна станція для холодильника на 200 Вт зможе забезпечити його роботу ще понад 18 годин, після того, як вимкнули світло.

Ціна пристрою стартує від 90 тисяч гривень, що значно дешевше, ніж зарядна станція Bluetti з подібними характеристиками. Однією з основних переваг F3600 є надшвидка зарядка: 3 год від мережі, яка має потужність 1500 Вт. Усе це дає змогу сказати, що ця портативна зарядна станція для дому одна з найкращих за співвідношенням ціна/якість.

Fossibot F3600 / фото Fossibot

Портативна зарядна станція Houny HY-1500

У цього пристрою є акумулятор, ємність якого 1,5 кВт/год і його потужність 2 Квт. Мабуть, це найкраща зарядна станція для будинку – 2 кВт потужності за таку суму буде знайти вельми складно. Вона зможе потягнути практично все, що є в приватних будинках: від насоса і котла до холодильника та пральної машини.

Наприклад, на такій станції можуть працювати холодильник, роутер і великий телевізор можуть працювати до 12 годин. Під час зарядки ноутбука цей час скоротиться на кілька годин.

Коштує вона близько 40 тисяч гривень, але це значно дешевше, ніж подібна за характеристиками зарядна станція EcoFlow. Вага приладу становить – 19,5 кг, а цикл її повної зарядки близько 9 годин.

Houny HY-1500 / фото Houny

Станція 2Е 1200W

Цей пристрій – чудова зарядна станція для квартири, яка має потужність 1,2 кВт і ємністю батареї на 1080 Вт/год. До неї можна одночасно під’єднати прилади на кшталт чайника, мікрохвильовки, телевізора та комп’ютера. Приміром, на потужному ноутбуці можна буде працювати понад 20 годин.

Її ціна стартує від 30 тисяч гривень. Важить станція чимало – майже 12 кілограм, а повністю заряджається за 3-4 години.

Станція 2Е 1200W / фото 2E

GYS Power Pack 520

Ще одна непогана портативна зарядна станція для квартири з потужністю 500 Вт і ємністю акумулятора 518 Вт/год. Може легко “протягнути” понад 5 годин телевізор або газовий котел, а ноутбук можна зарядити до 6 разів.

Ціна починається від 18 тисяч гривень, важить вона близько 5 кілограм, а повна зарядка займає до 8 годин.

GYS Power Pack 520 / фото GYS

Flashfish A301

Якщо вам потрібна зарядна станція для ноутбука, то це ідеальний варіант для вас. З потужністю 320 Вт і батареями ємністю 292 Вт/год вона легко впорається з цим завданням.

З її допомогою можна 3-4 рази підзарядити ноутбук, крім того, роутер працюватиме близько 11 годин. Якщо живити тільки роутер і заряджати телефони, то заряду вистачить на добу.

Вартість станції – від 9 тисяч гривень, важить близько 3 кілограмів, а повністю заряджається всього за 4 години.

Flashfish A301 / фото Flashfish

Очевидно, що зараз існує величезний вибір зарядних станцій, окрім розкручених і дорогих EcoFlow і Bluetti, які підійдуть будь-кому, залежно від потреб і фінансових можливостей.

Ольга Степанова

Recent Posts

Гірка правда: фахівець розкрив, як українцям “замилюють очі” щодо опалення та електрики

Олег Попенко, голова союзу споживачів комунальних послуг, детально розповів про плани встановлення когенераційних установок у…

2 хв. ago

Чоловік відмовився поступитись місцем людині з інвалідністю: у мережі йому «аплодують стоячи»

Чи не в кожного досвідченого мандрівника хоча б раз у житті просили помінятися місцями. Причини можуть…

14 хв. ago

Росія сховала за кордоном мільярди доларів, які неможливо заморозити, — аналітик

Навіть всупереч міжнародним санкціям, за час повномасштабного вторгнення РФ в Україну, російським резидентам вдалося накопичити…

28 хв. ago

Ціни на оренду житла “злетіли до небес”: скільки коштує квартира у Києві, Львові та Дніпрі

Бум на житло в Україні. Вартість оренди суттєво зросла разом із попитом. Окрім початку навчального року,…

40 хв. ago

У РФ у районі золотовидобувної ділянки розбився вертоліт з бізнесменами: подробиці (фото)

У Амурській області Росії сталася авіакатастрофа за участю легкого багатоцільового гелікоптера Robinson R66. Це сталося…

50 хв. ago

“Послам приготуватися?”: Безугла проситься до комітету Ради з зовнішньої політики

Народна депутатка Мар'яна Безугла написала заяву про звільнення з посади заступника голови Комітету з питань нацбезпеки, оборони…

1 годину ago