Тут панує пристрасть та полігамія: палке відео з жінками голови ТЦК Рівненщини спровокувало скандал

Поки співробітники територіальних центрів комплектування (ТЦК) займаються роздачею повісток та нерідко силою “ловлять” чоловіків на вулицях, голова Рівненської ТЦК влаштував у своєму кабінеті “гарем”. У Сухопутних військах ЗСУ на Facebook-сторінці зробили з цього приводу офіційну заяву.

У мережі Х опубліковано відео, як стверджується з головою ТЦК Рівненської області, який влаштував у своєму кабінеті місце для “побачень” зі своїми підлеглими.

На кадрах видно, що в його кабінеті з’являлися жінки у військовій формі, мабуть, співробітниці, різної зовнішності. З усіма ними військовий влаштовував жаркі, сповнені пристрастю поцілунки.

Звичайно, таке відео викликало обговорення в суспільстві, адже поки наші захисники ризикуючи життям захищають країну і таких чиновників, вони, як видно, розважаються в тилу.

У Сухопутних військах ЗСУ зазначили, що відео було опубліковане на антиукраїнських джерелах. Однак у відомстві поінформували, що за цим фактом розпочато службове розслідування.

Надалі, зазначається у повідомленні, змісту змонтованого відео буде надано оцінку, як і факту незаконного ведення відеоспостереження в кабінеті чиновника, яке є службовим приміщенням.

Також у Сухопутних військах ЗСУ заявили про намір звернутися до правоохоронних органів для того, щоб вони сприяли у розслідуванні цього інциденту та допомогли в об’єктивному, всебічному з’ясуванні всіх обставин цього інциденту.

За даними автора каналу, який виклав відео з вотермаркою блогера Анатолія Шарія, проти якого в Україні введено санкції, це відео передали самі ж співробітники цього ТЦК.

Автор каналу написав, що буде не здивований, що цей голова ТЦК ще й корупціонер, адже йому потрібно на якісь гроші утримувати такий “гарем”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Пікассо намалював десятки портретів української балерини: історія їхнього кохання

Балерина Ольга Хохлова із міста Ніжин Чернігівської області була першою дружиною геніального художника Пабло Пікассо.…

8 хв. ago

Знизив випадки смертності на 44%: учені назвали вітамін, що захищає від COVID-19

Наш світ усе ще продовжує боротися з наслідками COVID-19, і нове дослідження в цій галузі…

17 хв. ago

Для темних справ: археологи виявили стародавній “портал у країну мертвих” (фото)

Археологи в Ізраїлі знайшли стародавню ущелину, яку, можливо, використовували для духовних практик. Печера Теомім стала предметом…

28 хв. ago

Загребуть на три доби: новий закон серйозно розв’яже ТЦК руки – до чого готуватись

Верховна Рада України 9 травня 2024 року затвердила друге читання законопроекту № 10379, спрямованого на…

36 хв. ago

Прорив в розвитку технологій: вчені зробили неочікуване відкриття у квантових дослідженнях

Наступна ера квантових технологій залежатиме від точного транспортування квантової інформації. Йдеться про розвиток комп’ютерів, датчиків та інших…

48 хв. ago

«Російські душі з українськими паспортами»: у мережі скандал через відео з випускниками у Харкові

11 травня фотокор Ян Доброносов опублікував відео, на якому випускники о 05:30 ранку, поки немає авто, на…

55 хв. ago