На заводі у Рівненській області виявлено мертвого лева: як він там опинився

На території Костопільського заводу з утилізації відходів на Рівненщині знайдено мертве тіло лева. Попередні висновки поліції свідчать, що тварина загинула внаслідок онкологічного захворювання, однак залишається відкритим питанням, як саме лев опинився на заводі з промисловими відходами.

Фото, яке з’явилося в соцмережах та місцевих Telegram-каналах, показує тіло великого хижака серед мішків зі сміттям та іншими відходами. Разом із левом, як повідомляють користувачі соцмереж, у тому ж місці начебто було виявлено й інших мертвих тварин — лелеку та мавпу, а також ще одну неідентифіковану тварину. Поліція зафіксувала ці дані, однак поки що не підтвердила наявність інших тварин.

У зоопарку міста Рівного, коментуючи інцидент, підтвердили наявність багаторічної угоди із заводом про утилізацію мертвих тварин. Як пояснила заступниця директора Ірина Оліфер, мертві тварини регулярно передаються на завод для переробки, зокрема для виготовлення кісткового борошна. За її словами, можливо, серед відвезених на утилізацію тварин міг бути лебідь чи лелека, але мавпи в зоопарку останнім часом не вмирали, що викликає питання щодо походження інших трупів на заводі.

Поліція наразі проводить розслідування для з’ясування обставин. Опитані працівники заводу та зоопарку мають допомогти слідству зрозуміти, чому тіло лева та інших тварин опинилися в такому місці.

Романчук Микола

Recent Posts

Вовина тисяча: чому ініціатива Зеленського виплатити по 1000 грн викликала обурення у суспільстві

Українці з підозрою сприйняли обіцянку президента Володимира Зеленського виплатити кожному громадянину по 1000 гривень. Багато…

4 хв. ago

Мільйони в коробках і фальшиві діагнози: як ТЦК і МСЕК наживаються на війні

Під час війни корупція у військово-лікарських комісіях (ВЛК) та територіальних центрах комплектування (ТЦК) набула жахливих…

22 хв. ago

Скандал у парку: хаскі загриз лебедя, а власника мобілізували до ЗСУ

В Івано-Франківську пес породи хаскі напав на чорного лебедя в парку, що обурило мешканців міста.…

34 хв. ago

Супутники Ілона Маска над Україною: вражаюче видовище з’явилось у небі

В нічному небі над Україною з’явився рідкісний «паровозик» із супутників Starlink, привернувши увагу тисяч людей.…

42 хв. ago

Прожити до 200 років: як медицина планує подолати старіння

Нові дослідження показали максимальний вік, до якого може дожити людина, а також фактори, що впливають…

53 хв. ago

Як позбутися зморшок на лобі без уколів: 4 дієві вправи від косметолога

Зморшки на лобі — це горизонтальні лінії, які виникають через часте піднімання брів. За словами…

1 годину ago