У Харкові чоловік наїхав автомобілем на представників ТЦК

У Харкові чоловік, який ухилявся від військового обліку, здійснив напад на представників територіального центру комплектування. Чоловік здійснив наїзд автомобілем і травмував військовослужбовців. Про це повідомляє пресслужба Харківського ОТЦК та СП.

Як зазначає пресслужба, під час роботи групи оповіщення стався напад на особовий склад групи, яка складалась з військовослужбовців та правоохоронців.

«Цей ганебний кримінальний вчинок здійснив громадянин, який перебував за кермом та зухвало відмовився виконати законні вимоги надати свої військово-облікові документи для перевірки. Потім цей громадянин розпочав небезпечно маневрувати на автомобілі, пошкодив декілька машин групи оповіщення та здійснив наїзд на людей, травмувавши трьох військовослужбовців», – йдеться в повідомленні.

Нападника на місці затримали правоохоронці, тривають відповідні процесуальні дії. Життю військовослужбовців загроз не має, травмованим надається медична допомога.

Пресслужба ТЦК наголошує, правопорушник вів пряму трансляцію у соціальній мережі окремих епізодів спровокованого ним конфлікту з вірогідною метою дискредитації військовослужбовців та процесу мобілізації.

«Відповідно підібрані та відредаговані частини відео зараз поширюються ворожими та окремими українськими інформаційними ресурсами з коментарями та описами, які спотворюють та перекручують дійсність», – зазначено в повідомленні.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Мар’яна Безугла закликала готувати кругову оборону Павлограда та Ізюма

Народний депутат Мар'яна Безугла заявила про те, що потрібно готувати кругову оборону Павлограда Дніпропетровської області…

10 хв. ago

Байден знав про план Путіна щодо війни ще в жовтні 2021 року – журналіст Вудвард

У США вийшла друком нова книга американського журналіста Боба Вудварда «Війна», у якій він розповідає…

19 хв. ago

Саудівська Аравія закупить у Росії “Панцири” всупереч позиції США

Ер-Ріяд закупить російські зенітні ракетно-гарматні комплекси (ЗРГК) "Панцир". Експерти Defense Express розібрались у ситуації і прийшли до висновку,…

30 хв. ago

Восени, а потім ще й узимку: комунальники готують подвійний удар по гаманцях

Подвійне підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення відбудеться у місті Прилуки Чернігівської області. Перший…

39 хв. ago

Окупанти готують масований ракетний удар по Україні: експерт вказав деталі

Російські загарбники накопчують ракети для завдання масового удару по території України. Про це керівник Центру військово-правових досліджень, військовий…

50 хв. ago

Мобілізацію значно посилять: чи будуть працівники ТЦК проникати в житло

В Україні посилюють мобілізацію - заходи оповіщення подекуди виходять за межі закону. Як це сталося у Харкові.…

59 хв. ago