Виїхав після 24 лютого: чим займається Влад Яма в Маямі і чи допомагає Україні

На початку повномасштабного вторгнення хореограф Влад Яма виїхав з України до Маямі. Він отримував чимало хейту і від підписників, і від колег-зірок. Раніше ми розповідали, де зараз ексбойфренд Ксенії Мішиної Олександр Еллерт, а тепер ділимося, чим займається Влад Яма в США.

Влітку 2022 року Влад Яма в інтерв’ю Славі Дьоміну розповів, що робить благодійні майстер-класи і планує робити їх в інших штатах також. Хореограф повідомив, що його дружина не працювала, а виховувала сина.

Чим зараз займається Влад Яма в Маямі

У 2023 році стало відомо, що він працює у танцювальній студії MIAMI DANCE ACADEMY. На сайті академії можна побачити, що у команді є й росіяни.

У соцмережах Влад Яма з’являється нечасто, але публікує різні івенти на жовто-синьому фоні або у футболках з українською символікою. Також хореограф показує, що збирає кошти на ЗСУ.

Влад Яма стверджує, що у Штатах відвідує українських військових, які проходять там реабілітацію. На сторінці в Instagram він показує безтурботне життя в Маямі.

Як виїхав з України Влад Яма

За словами хореографа, він виїхав до того, як закрили кордони, тобто до 28 лютого 2022 року. Однак у червні 2023 він повертався на Батьківщину і відвідував студію “Сніданку з 1+1”. Як танцівник виїхав до Маямі знову, невідомо.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Фото обстрілів росіянами України та їх наслідків, Влад Яма на своїй сторінці не публікує. Дуже рідко також можна побачити збори на ЗСУ у сторіс хореографа.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

14 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

23 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

30 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

35 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

42 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

52 хв. ago