“Харків, серцем з тобою”: Максим Галкін відреагував на терористичну атаку Росії

Відомий російський гуморист та актор Максим Галкін вкотре відреагував на терористичний злочин Росії. Окупанти здійснили чергову ракетну атаку на Харків, внаслідок чого виникла пожежа у гіпермаркеті.

У своєму Instagram гуморист засудив цинічні дії росіян та написав, що шокований подібним вчинком. Шоумен повідомив, що наслідки обстрілу жахливі, адже під час атаки загинули цивільні українці.

Галкін опублікував фото маленького українського хлопчика, який здавав матеріали ДНК. Річ у тім, що його батько на момент влучання був у гіпермаркеті, але після російського удару він вважається безвісти зниклим. Максим висловив свої співчуття постраждалим.

Скріншот Instagram

“Харків, 8-річний хлопчик здає ДНК, його батько не повернувся з роботи. Він працював у відділі декору в харківському “Епіцентрі”. Збір ДНК може бути єдиним способом знайти рештки рідної людини або визначити, що серед попелища її немає і дати хитку надію. Яку загрозу становив відділ декору у будівельному торговому центрі для могутньої ядерної Росії? Харків, серцем з тобою”, – зазначив гуморист.

Зауважимо, у суботу, 25 травня, ворог скинув на Харків авіаційні бомби. Один зі снарядів влучив у магазин “Епіцентр”, в якому в цей час перебували десятки людей. Станом на 15:30 кількість загиблих зросла до 15 осіб ще 43 людини дістали поранення. Рятувальники продовжують розбір завалів та пошукову операцію.

До слова, Галкін та його дружина Алла Пугачова емігрували з дітьми до Ізраїлю, де живуть і зараз. У Росії шоумена визнали “іноагентом”. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Байден не буде знімати свою кандидатуру з виборів після невдалих дебатів

Президент США Джо Байден не знімає свою кандидатуру з президентських виборів 2024 року після невдалих для…

45 секунд ago

Шукачі секонд-хендних скарбів: як кияни ведуть бізнес на перепродажі вживаного одягу

Десятки тисяч людей у Києві позбавлені можливості купувати новий одяг у магазинах та на ринках. Єдиним…

3 хв. ago

Понад 1000 євро. У яких країнах найвищі виплати для біженців з України

За оцінками ООН, на червень 2024 року, близько 6 мільйонів українців перебувають у країнах Європи…

12 хв. ago

Так просив Брюс Вілліс: дружина тяжкохворого актора гульнула на повну котушку

Дружина Брюса Вілліса нещодавно відзначила 46-й день народження. Емма Хемінг поділилася милим відео, на якому зображені…

24 хв. ago

Потрібні не юристи, а трактористи: Кабмін готує масштабні зміни в освіті

Міносвіти розраховує збільшити кількість випускників дев’ятих класів, які обирають професійне спрямування, до 45%. Про це повідомив заступник міністра освіти…

41 хв. ago

Ні до 16 липня, ні після: кому не потрібно оновлювати дані до ТЦК

З 18 травня 2024 року набрав чинності новий закон про мобілізацію, який зобов’язує всіх військовозобов'язаних…

46 хв. ago