“Закрий рота і йди звідси”: на Львівщині п’яні працівники ТЦК зупинили автівку волонтера

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області.

Про це повідомляє видання “Четверта студія”, посилаючись на місцеві Telegram-канали.

Як зазначається, представники ТЦК близько 5 ранку зупинили автомобіль з волонтером Громадської організації “Порятунок тварин Харків”. Чоловік повертався з Польщі, куди транспортував безпритульних собак з прикордоння Харківської області. Самі військові були напідпитку.

У мережі опублікували відео, де видно сварку військових із жінками, які перебували разом з волонтером в авто. При цьому представники ТЦК не добирали слів, брудно лихословили на адресу громадянок.

“Закрий рота й***на ти в рот н***й! Йди звідси н***й”, – кричали військові Терцентру та комплектування Львівщини.

У підсумку військові силою забрали чоловіка до приміщення Територіального центру комплектування, де з ним обірвався зв’язок.

Як пише видання, виявляється, чоловік в ТЦК оперативно пройшов Військово-лікарську комісію, за результатами медичного обстеження його визнали придатним до військової служби. Очікується, що завтра буде відправлений у військову частину.

“Зараз він закритий, телефон відібрали. Йому вже допомогли пройти ВЛК. Завтра відправляють у військову частину”, – повідомляє видання, посилаючись на повідомлення військкомату.

У Львівському ОТЦК відреагували на ситуацію, зазначивши, що військові на кордоні з Польщею у Львівській області зупинили авто з волонтером, однак дві громадянки, які супроводжували військовозобов’язаного, сперечалися та провокували військовослужбовців на конфлікт, чим перешкоджали виконувати свої службові обов’язки.

“Даний громадянин пройшов медичне обстеження, за результатами якого був визнаний придатним до військової служби. Поведінку військовослужбовців засуджуємо. Проводиться службова перевірка”, – додали в ТЦК.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вважатиметься врученою: чоловіків приголомшили новиною про методи вручення повісток

В Україні уряд затвердив порядок призову, який по-новому регулює порядок вручення повісток. Зокрема, при надсиланні повістки…

9 хв. ago

5 речей, які ніколи не одягне багата жінка: вони видають несмак і мають дешевий вигляд

Багатство не гарантує гарний смак, але воно дає можливість одягатися якісно та елегантно, тому доволі…

17 хв. ago

Україна отримала військову допомогу від Британії: Шаппс розповів, що в пакеті

Міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс підтвердив військову допомогу, яка "поспіхом" передається Україні. За його словами,…

29 хв. ago

“Слуга народу” Мезенцева після таємного роману вийшла заміж за депутата Київради

Нардепка "Слуги народу" Марія Мезенцева вийшла заміж. ЇЇ чоловіком став за депутат Київради Юрій Федоренко. Про заміжжя…

37 хв. ago

Названо продукти та напої, що провокують набряки ніг

Набряк ніг, щиколоток і ступнів - це стан, який виникає, коли в тканинах накопичується рідина.…

49 хв. ago

“Технократ, який бере під контроль військові зусилля Путіна”: NYT про нового главу МО РФ

За понад два роки війни проти України президент Росії Володимир Путін виявив, що технократи, яких він зібрав…

57 хв. ago