Пенсіонер вже в 36 років: прокурор із Сумщини отримує сотні тисяч (фото)

В Україні деякі працівники прокуратури отримують захмарні пенсії у доволі молодому віці. Одним з них є 39-річний заступник керівника Сумської обласної прокуратури Олексій Ляшенко.

Згідно з декларацією за 2023 рік, він задекларував 385 499 грн пенсії. Варто зазначити, що вперше Ляшенко вказав пенсію в декларації за 2021 рік, коли йому було ще 36 років, пише видання Телеграф.

Крім того, він задекларував за минулий рік 1 479 796 гривень заробітної плати, отриманої за основним місцем роботи. Також він отримав 35 020 гривень державної та матеріальної соціальної допомоги.

У власності Ляшенко перебуває автомобіль LEXUS GX 460 2015 року. Його задекларована вартість становить 938 тисяч гривень.

Також він задекларував квартиру у Харкові площею 87 м². Крім того, його дружині належать квартира у Харкові площею 49,7 м², будинок у Змієві Харківської області площею 194,9 м², а також дві земельні ділянки у тому ж населеному пункті.

Варто зазначити, що Ляшенка призначили заступником керівника Сумської обласної прокуратури у жовтні 2020 року. А в з наступного року він почав отримати перші пенсійні виплати.

Ляшенко близько 6 років обіймав посаду заступника військового прокурора Сумського гарнізону Центрального регіону України. Понад 3 років перебував на посаді військового прокурора Луганського гарнізону сил антитерористичної операції. Також обіймав посаду прокурора Луганської області.

Олексій Ляшенко

Нагороджений чисельними відомчими нагородами та відзнакою президента України “За участь в антитерористичній операції”. Є учасником бойових дій.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

У Києві затримали помічника голови Подільського ТЦК: що він скоїв

У Києві помічника голови Подільського ТЦК затримали на хабарі. Він запропонував чоловікові уникнути штрафів за порушення правил військового…

3 хв. ago

Злякалися навіть птахи. Киргизстан вирішив змінити гімн

Влада Киргизстану вирішила змінити державний гімн, заявив речник парламенту країни Нурланбек Шакієв під час заходу з…

12 хв. ago

Ось як шахраї можуть скористатися вашим профілем у соціальних мережах

Соціальні мережі — головна мішень для численних шахраїв. Але розуміючи їхню тактику, ви можете захистити…

20 хв. ago

У вишуканій сорочці: Чарльз III та Камілла влаштували королівську вечерю на острові Самоа

Король Чарльз III та королева Камілла перебувають у великому турі Австралією та Тихоокеанським регіоном. Їхньою…

29 хв. ago

У ТЦК та МСЕК знайшли списки: усіх, хто відмазався, тепер розкрутять на повну, чого чекати

Відповідальність за ймовірний корупційний злочин голови медико-соціальної експертної комісії (МСЕК), депутатки Хмельницької обласної ради Тетяни…

38 хв. ago

Під час ворожої атаки в Києві ударний дрон влучив у багатоповерхівку: що відомо (відео)

Увечері в п'ятницю, 25 жовтня, під час ворожої атаки ударних дронів у Києві пролунали вибухи.…

42 хв. ago