Опалення дадуть не скоро: погода у листопаді “жахне” під +30

Українці можуть очікувати на несподіване повернення тепла на початку листопада, коли температура може досягти +20°або навіть +25°у деяких областях.

Згідно з прогнозами, як повідомляє «ТСН», останні дні жовтня і перші дні листопада будуть більше схожі на літо, ніж на осінь.

Метеорологічні дані Ventusky вказують на те, що хвиля теплого повітря рушить до України, починаючи з 31 жовтня. Температура у південних та південно-східних регіонах може піднятися до +22°C, тоді як у Криму очікується максимум +26°C. У цей час опадів не очікується.

Прогноз каже, що у Миколаєві буде +22°C, а в Одесі та Кривому Розі може очікуватись +20°C. У таких містах як Дніпро, Кропивницький та Полтава буде трохи прохолодніше, але все одно не по сезону тепло.

1 листопада тепле повітря пошириться майже по всій країні, за винятком західних регіонів, включаючи Волинь, Львів, Прикарпаття та Буковину. Температура на Миколаївщині досягне +22 °C, а в Одесі +20 °C.

Тепла осінь: скрін з відео

У центральних регіонах очікується температура +18 °C, тоді як у Києві, північній та східній частинах країни буде прохолодніше, з температурою близько +16 °C.

М’яка погода утримається до 2 листопада, опадів не очікується. У цей день температура коливатиметься від +11°C до +16°C у більшості регіонів. Найтепліші умови будуть на Закарпатті, де температура може сягнути +19 °C.

Це незвичайне тепло дає українцям можливість насолодитися короткочасним продовженням літньої погоди перед поверненням холодніших умов наприкінці місяця.

Романчук Микола

Recent Posts

Переполох у партії Порошенка. «Європейська солідарність» може втратити державне фінансування

Не встиг суд ухвалити рішення щодо «Голосу», як практика зупинки фінансування може торкнутися ще однієї парламентської партії. Однак якщо із…

5 хв. ago

Бюджет-2025: судді і прокурори отримають премії і вищу зарплату, а медикам і вчителям – “дуже дякую”

Головний кошторис країни на наступний рік викликав неабиякий резонанс у суспільстві. У владі також незадоволені…

14 хв. ago

Неплатникам за комуналку дали шанс: як вилізти з боргової ями та отримати субсидію

Українці можуть сплачувати накопичений борг за житлово-комунальні послуги частинами. Це убезпечить від пені та дозволить…

22 хв. ago

Статки Ілона Маска зросли на понад 30 мільярдів доларів за день: як так вийшло

Американський бізнесмен та підприємець Ілон Маск вкотре зафіксував зростання власного капіталу. Статки найбагатшої людини світу…

31 хв. ago

Всім 50+ приготуватись: у ТЦК ясно сказали – буде масова мобілізація, що сталося

В Україні відсутні заборони щодо мобілізації чоловіків віком від 50 до 60 років. Тому вона…

40 хв. ago

Незакононароджений син Чарльза III псує візит короля до Австралії

Початок 2024 року видався для Чарльза III дуже важким. У лютому король Великобританії оголосив, що…

49 хв. ago