Ганьба в погонах: заступник начальника ТЦК напав на вагітну жінку – відео вражає

Віра Боса-Іваненко, дружина військовослужбовця та майбутня мама, опинилася в центрі гучного конфлікту, який призвів до серйозного стресу та загрози для її здоров’я та вагітності.

Детальніше про те, заступник начальника ТЦК напав на вагітну жінку, пише Суспільне, інформує Стіна.

Усе почалося з її спроби з’ясувати обставини поведінки заступника начальника Черкаського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) Миколи Гетьмана, якого вона помітила у кафе під час робочого дня.

Стривожена й обурена, Віра почала знімати те, що відбувається на камеру свого телефону, що, як виявилося, послужило початком ланцюжка подій, які привели її на лікарняне ліжко.

Того дня, 4 жовтня, Віра зустріла Миколу Гетьмана в одному із місцевих кафе Сміли. За її словами, вона захотіла дізнатися, чим займається чиновник у робочий час, і поставила йому кілька питань, фіксуючи розмову на відео.

Під час нетривалої розмови напруга зростала, і ситуація швидко перейшла у конфлікт. Гетьман, двометровий чоловік, за словами Віри, повівся агресивно, а її спроба розібратися призвела до спалаху емоцій, які закінчилися загрозою для здоров’я жінки та її майбутньої дитини.

Віра розповідає, що не лише намагалася зрозуміти, чому держслужбовець перебуває в кафе, а й намагалася залучити її до відповіді за поведінку, яка, як їй здавалося, не відповідає стандартам державної служби.

“Це не нормально, коли двометровий чоловік, працівник державних органів нападає на неозброєну жінку. Я вже мовчу, що я вагітна і дружина військовослужбовця”, – сказала постраждала.

В результаті стресу у Віри почалися сильні головні болі, і її стан різко погіршився. На місце події було викликано поліцію, а потім і швидку допомогу.

У лікарні Віра отримала необхідну медичну допомогу, оскільки через конфлікт її здоров’я серйозно похитнулося, і виникла реальна загроза її вагітності.

Позиція Миколи Гетьмана, озвучена згодом в інтерв’ю, звучить дещо інакше. Він стверджує, що зовсім не був на робочому місці, оскільки цього дня вирушив додому після лікування підвищеного тиску.

“Мені стало трохи погано, я взяв стаканчик і вирішив сісти, бо лікувався від тиску і я присів, щоб перевести подих. Невідома людина в чорних окулярах підбігла до мене, почала знімати: «Чому начальник ТЦК не на робочому місці»”, – прокоментував інцидент чоловік.

Однак на тому моменті, коли він дізнався про стан Віри, Микола висловив жаль.

Тим часом слідчі вже почали вивчати деталі події. Прес-секретар обласного управління поліції Зоя Вовк повідомила, що відкрито кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України, яка кваліфікує дії як «хуліганство».

Згідно з цією статтею, покарання може містити штраф або навіть обмеження волі на строк до семи років. Віра ж має намір наполягати на перекваліфікації справи на більш серйозну статтю, оскільки вважає дії Гетьмана навмисним нападом.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

У Києві затримали помічника голови Подільського ТЦК: що він скоїв

У Києві помічника голови Подільського ТЦК затримали на хабарі. Він запропонував чоловікові уникнути штрафів за порушення правил військового…

5 хв. ago

Злякалися навіть птахи. Киргизстан вирішив змінити гімн

Влада Киргизстану вирішила змінити державний гімн, заявив речник парламенту країни Нурланбек Шакієв під час заходу з…

14 хв. ago

Ось як шахраї можуть скористатися вашим профілем у соціальних мережах

Соціальні мережі — головна мішень для численних шахраїв. Але розуміючи їхню тактику, ви можете захистити…

22 хв. ago

У вишуканій сорочці: Чарльз III та Камілла влаштували королівську вечерю на острові Самоа

Король Чарльз III та королева Камілла перебувають у великому турі Австралією та Тихоокеанським регіоном. Їхньою…

31 хв. ago

У ТЦК та МСЕК знайшли списки: усіх, хто відмазався, тепер розкрутять на повну, чого чекати

Відповідальність за ймовірний корупційний злочин голови медико-соціальної експертної комісії (МСЕК), депутатки Хмельницької обласної ради Тетяни…

40 хв. ago

Під час ворожої атаки в Києві ударний дрон влучив у багатоповерхівку: що відомо (відео)

Увечері в п'ятницю, 25 жовтня, під час ворожої атаки ударних дронів у Києві пролунали вибухи.…

43 хв. ago