Глава ВЛК у Тернополі в один день купив квартиру, будинок та п’ять угідь

Після року роботи головним медиком у військово-лікарській комісії (ВЛК) Тернопільського обласного ТЦК Олег Фаріон одного дня купив квартиру, будинок та п’ять земельних ділянок на кілька гектарів.

Ця інформація зазначена у його декларації, на що звернули увагу у мережі.

До того, як потрапити до ВЛК чоловік працював лікарем-психіатром у Кременецькій опорній лікарні. У декларації за 2022 рік у сім’ї Фаріон нерухомості взагалі не вказано.

Пізніше медик став головою ВЛК при Кременецькому ТЦК та СП, а згодом і начальником медичної служби Тернопільського обласного ТЦК та СП. І в декларації за 2023 рік уже зазначено, що його дружина одного дня оформила покупку відразу кількох об’єктів нерухомості.

Сума угод не згадується, але судячи з цін на житло та ділянки, вона напевно вища за доходи та заощадження, внесені до декларації.

Нагадаємо, після гучного корупційного скандалу у Хмельницькому на Волині перевірять усі висновки ВЛК, які дають право на відстрочку від мобілізації.

Раніше у Хмельницькій області заступнику голови ВЛК районного ТЦК та лікарю підстанції екстреної медичної допомоги повідомили про підозру в оформленні медичних довідок із фіктивними діагнозами для чоловіків призовного віку. У лікарів вилучили вісім мільйонів гривень, отримані за фальшиві довідки про інвалідність.

Романчук Микола

Recent Posts

Радіостанція в Польщі звільнила журналістів і замінила їх штучним інтелектом

Вперше в історії польська радіостанція OFF Radio Krakow вирішила перезапустити свою роботу цього тижня з…

8 хв. ago

Узбекистан відмовився вступати в економічний союз із Путіним

Плани Кремля розширити зону впливу на пострадянському просторі продовжують стикатися із опором держав Середньої Азії.…

16 хв. ago

Меган пишатиметься: принц Гаррі потрапив до рейтингу “найкрасивіших чоловіків”

Герцог Сассекський – молодший син принцеси Діани та чоловік Меган Маркл був названий одним із…

25 хв. ago

Путін вкотре зганьбився: не зміг вимовити ім’я президента Туреччини (відео)

Кремлівський диктатор Путін зганьбився на саміті БРІКС. Він не зміг вимовити ім’я та прізвище турецького президента Реджепа Таїпа…

34 хв. ago

“Немає механізмів”: Україна вже не зможе мобілізувати багато людей, – військовий

Держава вже не зможе мобілізувати до Сил оборони суттєву кількість вмотивованих людей, доведеться правильно розпоряджатися тими, хто…

51 хв. ago

Кому немає 25 років: до Ради внесли закон про демобілізацію

У Верховній Раді зареєстровано законопроект 12147, яким пропонується врегулювати право на звільнення з військової служби мобілізованих чоловіків…

58 хв. ago