Віз стару і нову дружин: на кордоні з Польщею затримали “шведську сім’ю” з України

На кордоні з Польщею львівські прикордонники затримали чоловіка, який намагався провезти в Європу з собою своїх дружин. Про це повідомили в пресслужбі ДПСУ.

Подія сталася на пункті пропуску “Краківець”. “Шведська сім’я” із Запоріжжя прямувала до Польщі. Як з’ясувалося, 37-річний чоловік прихопив з собою за кордон не лише нову дружину, а й “стару”, з якою розлучився місяць тому. Новоспечене “подружжя” прямувало нібито на лікування нової дружини, особу з інвалідністю 1 групи.

ДПСУ заначили, що випадки з одруженням чоловіків на жінках з інвалідністю зросли. Так, на пункті пропуску “Краковець” днями зупинили 23-річного львів’янина, який пообіцяв гроші своїй однолітці з інвалідністю після перетину кордону 1 500 доларів США за послуги “дружини”.

Також 46-річний черкасець одружився на 54-річній жінці, особі з інвалідністю 1 групи, щоб отримати статус особи, яка здійснює супровід людини з інвалідністю. Жінка після переправлення чоловіка за кордон мала отримати 2 000 тис. доларів США.

Оперативні співробітники Львівського прикордонного загону направили повідомлення до Нацполіції. У всіх трьох випадках правоохоронці вже відкрили провадження.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

29 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

31 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

32 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

43 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

45 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

46 хв. ago