Родичка “королеви красоти ДНР” та охоронець: хто з оточення Тищенка нападав на військового в Дніпрі

Стало відомо хто ще причетний до нападу на військовослужбовця Дмитра Павлова у Дніпрі, який стався 20 червня. Виявилося, що один з учасників інциденту —СергійЦубера, полтавський депутат від партії ОПЗЖ, яку заборонили в Україні у 2022 році. Він ніби таксує по Києву у комендантську годину.

Таку думку висловив військовий волонтер, журналіст, громадський діяч Денис Кошельник. Подробицями він поділився в етері ДніпроTV.

Окрім того, серед нападників, за словами Кошельника, був ще й тренер зі страйкболу.

“З кожним днем ми по одному викриваємо їх. Цієї ночі я не спав десь до другої, третьої години, аналізував, переглядав відео. Протягом усієї ночі я думав, як дізнатися, хто той високий хлопець, який давив Дмитра коліном на спину та бив його зверху. Я його знайшов. Це взагалі тренер зі страйкболу. Сьогодні я запишу про нього відео”, — зазначив військовий волонтер.

Слід зазначити, що інформація про нападників у мережі трохи відрізняється. Інші джерела пишуть, що одним із охоронців депутата Миколи Тищенка, який брав участь у нападі на військового з дитиною, виявився 39-річний Костянтин Цубер із Києва. Як пишуть у Telegram-каналах, раніше він працював охоронцем у нічному клубі Karusel Club.

За данними блогера та волонтера Сергій Стерненко. Серед нападників все ж був чоловік на ім’я Сергій, колишній депутат від партії ОПЗЖ. Але прізвище його Савченко.

Денис Кошельник також розповів,що в політичних колах говорять про намір Миколи Тищенка після війни створити власну приватну військову компанію (ПВК).

Також волонтер розповів про помічницю нардепа Евеліні Андрієвській, яка знімала напад на камеру та є у списку “Миротворця”.

“Вона є родичкою дружини одного з дуже відомих військових командирів, якого, напевно, знає весь світ. Це дуже погано, оскільки саме через це вона собі багато дозволяє. Такі люди зазвичай кимось прикриваються та роблять те, що вони роблять”, — стверджує Кошельник.

За даними ЗМІ, вже після анексії Криму помічниця нардепа відвідувала півострів. Вона їздила на концерт Григорія Лепса, який підтримував Путіна. А в 2022 році Андрієвська отримала подяку від ГУР. Вона навіть хвалилася в соцмережах спільним фото з Кирилом Будановим.

Евеліна, ймовірно, є родичкою самопроголошеної “королеви ДНР” Аліни Андрієвської. Мало того, що обидві носять одне прізвище, та ще й дуже схожі зовні. Обидві Андрієвські – родом з окупованого Донецька.

Ольга Степанова

Recent Posts

Білий не виходить із моди: круті ідеї манікюру, якому позаздрять подруги (фото)

Звісно, літо – ідеальний час для яскравих нейл-дизайнів. Ми вже багато разів пропонували вам цікаві…

38 секунд ago

Важливо знати тим, хто служить у тилу: які виплати належать військовим у липні

Триває третій рік повномасштабної війни Росії в Україні. Не дивно, що у 2024 році на…

8 хв. ago

Українців будуть карати за російську музику: в Раді пропонують астрономічні штрафи

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який пропонує запровадження штрафів за прослуховування російської музики в громадських місцях.…

18 хв. ago

Як врятувати від спеки своїх котів, собак та інших улюбленців: топ-5 порад експерта

Спекотного літа тваринам не потрібен одяг, для прогулянок краще вибирати ранкові або вечірні години. Також важливо…

40 хв. ago

Як вимикатимуть світло 1 липня: в Укренерго опублікували графіки

Графіки відключень світла у понеділок, 1 липня, діятимуть по всій Україні з 00:00 до 24:00. Заходи обмеження…

45 хв. ago

Повістки поштою надсилатимуть за новими правилами: що відомо

Тепер повістка від ТЦК "може бути надіслана рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення та повідомленням…

48 хв. ago