“Били по яйцях”: постраждалий від ТЦК у Львові розповів про катування військкомів

Чоловік, якого у Львові співробітники ТЦК намагались заштовхати в мікроавтобус, відреагував на інцидент. Зокрема, він показав синці, які отримав під час затримання військкомами. Також постраждалий розповів, що представники центру комплектування били його по статевих органах, щоб той не чинив опору.

Крім цього чоловік заперечив, що йому виписали повістку. Натомість в нього відібрали приписне свідоцтво. Звернення постраждалого у понеділок, 24 червня, опублікували телеграм-канали.

Так, автор відео заперечив, що провокував військкомів. За словами постраждалого, його затримали під час молитви. Також чоловік запевняє, що він не намагався втекти, пішов з представниками центру комплектування до мікроавтобуса, де вони “одразу почали крутити”.

Чоловік додав, що повістку йому не вручали, а посвідчення військовозобов’язаного забрали. Крім цього він продемонстрував синці, які залишились на його тілі після сутички з працівниками ТЦК.

“Останній раз проходив ВЛК 4,5 роки назад. Мені ще там (у посвідченні) прописали, що в мене з нирками проблеми. Я не хотів втікати… Це беспредєл. Повістку ніяку не виписували. Мені страшно. Ось зараз я вийду десь надвір, мене запакують. По яйцях били. Це реально страшно, можна вийти з дому і вже ніколи не повернутися”, – поділився постраждалий.

Ольга Степанова

Recent Posts

Материв і бажав смерті: в Одесі тренер образив військового, але одразу поплатився

В Одесі фітнес-тренер обматерив військового, який служив у 53-й бригаді ЗСУ та побажав йому смерті.…

4 хв. ago

Україна по вуха у боргах перед МВФ: більше нас набрала лише одна країна

Борг перед МВФ, який має Україна, досяг майже 14 мільярдів доларів. На сьогодні це –…

8 хв. ago

Стилісти показали найкраще взуття для літа: візуально подовжує ноги та вписується у будь-який образ

Сучасним модницям пропонують безліч видів літнього взуття, яким можна доповнити літній образ. Але стилісти стверджують,…

20 хв. ago

Отруйна змія померла після укусу чоловіка: як це сталося

В Індії змія вкусила чоловіка, але він не розгубився і тричі вкусив її у відповідь. Рептилія померла,…

25 хв. ago

Портрет короля Чарльза і королеви Камілли з принцами Вільямом спантеличив підданих. Фото

Члени сім’ї монархів Великої Британії поділилися історичним портретом, зробленим під час щорічного Королівського тижня в…

33 хв. ago

Бачили навіть в Україні. Над Туреччиною пронісся яскравий зелений метеорит

У ніч проти 6 липня в небі над Туреччиною зафіксували яскравий зелений метеорит. Його бачили над Анкарою, Стамбулом, Бурсою,…

50 хв. ago