Скільки працівників ТЦК брали участь у бойових діях: у Міноборони приголомшили цифрою

Серед працівників територіальних центрів комплектування лише половина брали участь у бойових діях. Ба більше, середній пенсійний вік серед військових 45-47 років.

Так дані від Міністерства оборони України навела народна депутатка Галина Третьякова у Facebook. Вона зазначила, що оборонне відомство надіслало офіційну відповідь на її звернення.

У листі від Міноборони зазначено, що відсоткове співвідношення військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, які є учасниками бойових дій, до їхньої загальної чисельності складає 46,2%.

Окрім цього оборонне відомство надало дані про кількість, яким призначена пенсія за вислугу років відповідно до закону України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”.

“Щойно Веніславський Федір (народний депутат України, член оборонного комітету Верховної Ради, – “Главком”) звинуватив мене, що начебто я розповсюджую фейки про військових пенсіонерів, яких у віці до 60 років більше 200 000. Ось доказ, що ніяких фейків нема. Середній вік військових пенсіонерів 45-47 років. Із них лише 5410 – у ЗСУ”, – йдеться у повідомленні Галини Третьякової.

Ольга Степанова

Recent Posts

Що буде з курсом долара наступного тижня і до кінця року: прогнози експертів

У суботу, 11 травня, середній курс долара в українських банках складає 39,50 грн (купівля) та…

5 хв. ago

Чоловіки в паніці: ТЦК зможе ліпити одразу по два штрафи у 25500 грн

За кожне порушення правил військового обліку військовозобов'язаних українців можуть оштрафувати окремо, таким чином громадянам можуть виписати одразу…

12 хв. ago

В Україні з 1 липня подорожчають алкоголь та автомобільне паливо: Кабмін підвищив акцизи

Про зміни повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук. Відповідне рішення було прийнято на…

25 хв. ago

Найкращі авто вищого класу: яку машину обрати, коли гроші – не проблема

Обравши автомобіль у цьому сегменті, ви можете бути впевнені, що отримаєте найвищий рівень комфорту та…

32 хв. ago

Чи може Україна відбити ядерний удар росіян: експерт дав відповідь

Теоретично Україна може відбити будь-який ядерний удар російських терористів, за умови, що застосована буде тактична ядерна…

44 хв. ago

Навіть бабусям дадуть зброю: на вулиці України вийде ціла армія – у Раді підтримати новий закон

Працівники «Укрпошти» зможуть носити та застосовувати вогнепальну зброю. ВРУ підтримала нову редакцію закону. Про це повідомляють в…

54 хв. ago