Продався за талони на пальне: У Тернополі затримали керівника районного ТЦК

У Тернополі днями відбулося чергове затримання військовослужбовця. Просто у дворі церкви у центрі міста нібито на гарячому, під час отримання хабаря, затримали керівника одного з районних ТЦК.

Він отримав хабар у вигляді 1000 талонів на пальне. Стільки коштувала обіцянка не мобілізовувати військовозобов’язаного, повідомляє видання Телеграф.

Як стверджують журналісти, затримання відбувалось за участі ДБР та спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону. Затримання відбулось ввечері 21 жовтня.

У ТЦК та СП Тернопільської області прокоментували інцидент. На сторінці територіального центру повідомили, що 21 жовтня проводилися слідчі дії стосовного керівника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. У ході проведення слідчих дій речові докази, які мають значення у розслідуванні справи, вилучили.

У ДБР ситуацію поки не коментують. Речниця ДБР Тетяна Муравель пообіцяла журналістам повідомити офіційну інформацію тоді, коли вона з’явиться.

Романчук Микола

Recent Posts

Переселенці повертаються на окуповані території. Лідерка «слуг» назвала причину

Голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк прокоментувала заяву омбудсмена Дмитра Лубінця, у якій він заявив, що переселенці через соціально-економічні труднощі повертаються…

19 хв. ago

ЄС затвердив кредит Україні на 35 мільярдів: погашати буде Росія

Рада Європейського Союзу остаточно затвердила пакет фінансової допомоги Україні у формі позики 35 млрд євро. Про…

27 хв. ago

В Україні стався землетрус: деталі (карта)

У середу, 23 жовтня, ввечері на території Чернівецької області зафіксували землетрус магнітудою 3.1. Про це йдеться у повідомленні Головного центру…

35 хв. ago

National Geographic визначив 25 головних must visit у 2025 році: рейтинг очолив вулкан

Практично одночасно з Lonely Planet, який назвав 30 місць, які варто відвідати 2025 року, свій топ…

36 хв. ago

Улюблена сумка Кейт Міддлтон та королеви Камілли: як вона виглядає

До королівських осіб завжди прикуто багато уваги. На їхні світські виходи звертають увагу не лише…

45 хв. ago

Мобілізація у стилі “лотереї”: ТЦК тепер вручають повістки по-новому

Уряд України запровадив нові правила доставки повісток, які дозволяють особам, які підлягають заклику, отримувати документ…

53 хв. ago