Королівський експерт розповів про стосунки королеви Камілли і принца Вільяма

Королева Камілла і принц Вільям не відразу сприйняли один одного з теплотою. Вони пройшли великий шлях, щоб налагодити стосунки, заявив королівський експерт Крістофер Андерсен, автор книги “Король: життя Карла III”, в інтерв’ю Us Weekly.

Багато було написано про першу зустріч принца Вільяма з Каміллою Паркер Боулз 1998 року. Їх познайомив батько Вільяма, король Чарльз, у його резиденції Кларенс-хаус, тоді 17-річний Вільям приїхав додому на вихідні з Ітона. “Вона тряслася, як осиковий лист… Щойно Вільям пішов, вона сказала, що їй потрібен джин з тоніком”, — розповів Андерсен про нинішню королеву-консорта.

Камілла раніше була відома Вільяму, його брату Гаррі і всьому світу як “інша жінка”. У неї і Чарльза був бурхливий роман, хоча на той момент обидва були одружені — спадкоємець престолу з принцесою Діаною, а Камілла з Ендрю Паркером Боулзом. Після їхніх розлучень і трагічної смерті Діани 1997 року Чарльз і Камілла офіційно стали парою. Як зазначив експерт, динаміка стосунків між Каміллою і Вільямом була багатошаровою.

Королева Камілла, король Чарльз ІІІ, принц Вільям і принцеса Кейт Міддлтон Фото: Getty

Наприкінці липня стало відомо, що Вільям виключив сестру Камілли, Аннабель Елліот, з платіжної відомості герцогства Корнуоллського — вона провела майже два десятиліття, працюючи головним дизайнером інтер’єрів Чарльза. Хоча Андерсен визнає деяку напруженість між Вільямом і його мачухою, він стверджує, що це рішення не було зневагою і називає його “неминучим” діловим кроком. “Вільям хоче, щоб там була його власна команда”, — каже він.

Королева Камілла і принц Вільям

Принц і королева пройшли великий шлях у налагодженні стосунків, особливо останніми місяцями у світлі проблем зі здоров’ям короля Чарльза ІІІ і принцеси Кейт Міддлтон.

“Згодом Вільям став ставитися до Камілли тепліше. Зараз у них родинні стосунки. Ще багато чого потрібно подолати. Вільям і Гаррі завжди не довіряли Каміллі і відчували образу на неї через свою відданість матері. Вони ніколи не почувалися комфортно, відкриваючись їй по-справжньому… Недовіра Вільяма і Гаррі зросла, коли вони дізналися, що Камілла зливала історії пресі, щоб виставити себе в кращому світлі”, — розповів журналістам друг сім’ї Паркер-Боулз.

Вільям домігся успіхів у стосунках із Каміллою після того, як Гаррі покинув королівську сім’ю 2020 року. Це зблизило їх. На думку неназваного друга сім’ї Паркер-Боулз, Камілла має подякувати Кейт Міддлтон за зміну настрою Вільяма: “Саме Кейт насправді зігріла Вільяма щодо Камілли. Кейт прийняла Каміллу задовго до того, як інші члени королівської сім’ї наслідували її приклад. Вона ніколи не ставилася до Камілли зневажливо і завжди ставилася до неї по-доброму”.

Ніхто не може заперечувати, що Камілла робить Чарльза щасливим. Королівська пара добре ладнає, їх часто бачать усміхненими. Крім того, під час боротьби короля з раком саме Камілла оточила Його Величність особливою турботою, вона всіляко оберігає його від хвилювань і слідкує за виконанням усіх рекомендацій лікарів, його лікуванням і розпорядком дня.

Король Чарльз ІІІ і королева Камілла Фото: Getty Images
Ольга Степанова

Recent Posts

Стало відомо, що їдять діти Джорджа та Амаль Клуні

Стало відомо, чим харчуються Джордж Клуні та його родина. Про це пише Hello Magazine. Голлівудський актор може…

11 хв. ago

Жінка знайшла у своїй ванній вхід у таємну кімнату: що вона побачила всередині (фото)

Американка з Нью-Йорка злякалась, коли виявила за дзеркалом у ванній кімнаті вхід до таємної кімнати. Довгий…

20 хв. ago

Смертельний вірус Nipah набирає обертів: в Індії нова жертва, а ліки все ще не вигадані

З Індії поширюється небезпечний вірус Nipah, від якого немає ліків. Вже є перші жертви у 2024…

30 хв. ago

Пляма забруднення припинила свій рух за 60 кілометрів від Києва – Держводагентство

Пляма забруднення, що рухається Десною від Чернігівської області до Києва, наразі зменшила швидкість і вже…

57 хв. ago

Чоловік не може продати свій будинок через «будку», яку поставили біля його ґанку (фото)

52-річний Бретт Кемп з Пурла, що на півдні Лондона, не може продати свій будинок після того, як…

1 годину ago

Вчені створили новий тип батареї, який зробить революцію в галузі зберігання чистої енергії

Вчені з Колумбійського університету використовували батареї K-Na/S для створення рішення для тривалого зберігання енергії. Про…

1 годину ago