У поліції впевнені, що стріляв у Фаріон той, хто за нею слідкував

За даними слідства, виконавцем вбивства мовознавиці Ірини Фаріон є саме той чоловік, якого розшукує поліція. Про це повідомляє Укрінформ, посилаючись на джерело в правоохоронних органах. 

“Вбивця готувався до злочину тривалий час, близько місяця. Це не та людина, що вперше взяла до рук зброю. Ми впевнені, що стріляв саме чоловік, якого подали у розшук. Маємо свідків, які бачили, що це саме він. Не виключаємо, що в нього були спільники та що це замовне вбивство”, – повідомили в поліції.

За версією слідства, чоловік, якого зараз розшукує поліція, обрав для себе маскувальний одяг, окуляри, капелюх і приходив у ньому щодня, починаючи з 11 липня, у двір Фаріон та сидів біля сусіднього під’їзду. Він виділявся з-поміж інших, адже у ці дні стояла неймовірна спека, а підозрюваний годинами перебував на сонці в теплому вбранні, навіть без води. Залишав своє місце чатування лише на кілька годин в обід. Часом він мав із собою барсетку – поліція вважає, що саме в ній ховав зброю.

Ймовірний вбивця Фаріон / фото Нацполіції

Наразі вже проведено балістичну експертизу. Правоохоронці з’ясували, що було здійснено один постріл кулею 9 мм, але з якої саме зброї, ще встановлюють.

За даними джерела, вбивця вже не мав змоги відкладати злочин, оскільки Фаріон на два тижні збиралася їхати з онуками та донькою на море. Чоловік прорахував усі варіанти розвитку подій. Під час замаху в районі, де жила мовознавиця, було відключення електроенергії і не працювали деякі камери спостереження.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago